wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  ondervloer  /   cocofloor

Cocofloor

  • Fotocollectie

Cocofloor is een ondervloer voor kliklaminaat en fineerparket. Cocofloor draagt het TNO productlabel voor contactgeluidreductie. Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Productomschrijving


Cocofloo® is speciaal ontworpen voor vloerverwarming / vloerkoeling systemen in combinatie met click laminaat. In tegenstelling tot de meeste ondervloeren heeft Cocofloor® een zeer lage warmteweerstand. Dit maakt Cocofloor® uitermate geschikt voor toepassing over vloerverwarming en vloerkoeling systemen.

Daarnaast is Cocofloo® vochtregulerend. Indien er condensvorming kan plaatsvinden aan de oppervlakte van de afwerkvloer, kan de Cocofloor® deze reguleren. Cocofloor® dient dan met de PE-folie naar boven te worden gelegd. Tevens dienen er ventilerende plinten gemonteerd te worden waardoor vochtdamp vanuit de ondervloer kan ontsnappen.

 

Cocofloor® wordt geleverd op een rol, met een lengte van 15 m¹ en is makkelijk en snel te installeren. Cocofloor® is onder belasting slechts 4 mm dik en behaalt een contactgeluidreductie* van 10 dB Llin (NEN-ENBS-ISO140-8/717-2) in combinatie met click laminaat. Cocofloor® heeft een dampremmende PE-folie voorzien van overlap met kleefstrook.

 

*Op zwevende dekvloeren is de geluidsreductie van de vloerbedekking altijd afhankelijk van de contactgeluidreductie van de aanwezige dekvloer.

 


 

 

 

Meer van : Unifloor Underlay Systems BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent