wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  ondervloer  /   cera-silence-ondervloer-

  • Fotocollectie

Cera Silence ondervloer

Cera Silence® is speciaal ontwikkeld als een geluidsreducerend ondervloersysteem om toepassing van ceramische vloerbedekking en natuursteen mogelijk te maken in appartementen waar 10 dB contactgeluidsisolatie of meer vereist wordt.

Het systeem isoleert niet alleen contactgeluid naar belendende woningen maar absorbeert ook het akoestisch geluid in de woning zelf. Cera Silence® wordt zwevend aangebracht op een dampremmende PE-folie tussenlaag. Door middel van zelfklevende kantstroken wordt voorkomen dat flankerend geluid overlast veroorzaakt en kunnen de plinten tevens zonder extra voorzieningen geluidsreducerend geplaatst worden. Het systeem zelf bestaat uit twee verschillende plaatmaterialen die elk voorzien zijn van interactieve lijm waardoor een zeer stabiele ondergrond ontstaat waarop de tegelvloer door middel van een flexibele tegellijm wordt aangebracht.

Cera Silence®‚ is uitgebreid getest op zijn geluidsreducerende eigenschappen en bereikt bij volledig gelegde tegelvloer een contactgeluidreductie van niet minder dan 21 dB „Lw / 10 dB „Llin. Deze testen zijn uitgevoerd op basis van de strenge nieuwe Europese norm NEN-EN-ISO 140-8 / 717-2 (NPR 5079 en BRL 2003), waarbij de testvloer wordt verzwaard met ca. 23 kg per m2.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent