wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  linoleumvloer  /   prima-en-viva-vinylcollectie-forbo

Prima en Viva vinylcollectie Forbo

De nieuwe Prima en Viva collectie van Forbo is oersterk vinyl met natuurlijke hout-, beton- en steendessins.

  • Fotocollectie

Forbo Flooring introduceert deze maand de nieuwe Novilon Prima en Viva collectie. De collectie combineert houtdessins met vernieuwende betonmotieven en krachtige steentinten, maar ook enkele warme textieldessins. Designer Dorothé Kessels en haar team hebben gezocht naar een balans tussen moderne en rustieke, maar ook rustgevende ontwerpen. Dat betekent dat de collectie uitkomst biedt voor bijna alle (huis)kamers. Het kwaliteitsmerk Novilon staat voor oersterke vinylvloeren die duurzaam in Nederland worden geproduceerd.

De Novilon Prima en Viva collectie bestaat uit vier deelcollecties waarvan er drie geheel nieuw zijn. Zo vormen de zestien houtdessins van Viva hout een mix van stoere vergrijsde, matte houtdessins met een breed plankmotief, warme nieuwe klassiekers met een subtiele plankbreedte en moderne, haast abstracte 'houten'.

De nieuwe Prima en Viva collectie van Forbo is oersterk vinyl met natuurlijke hout-, beton- en steendessins.

Het ook geheel nieuwe Viva steen & design kent twaalf vloeren met een steen-, beton- of fantasiedessin. De collectie is opgebouwd uit subtiele tinten die aansluiten bij een breed scala aan interieurs. Naast de vertrouwde betonlook telt de collectie nu ook vloeren met een zachtere uitstraling zoals ontwerpen met een textielmotief of betondessins in warme grijstinten, maar ook de klassieke zwart-wit tegel heeft zijn plaats binnen Viva steen & design. De Viva rustiek collectie (klassieke houtdessins), tenslotte, loopt wegens overweldigend succes gewoon door.

De Prima collectie is vrijwel geheel vernieuwd en omvat een aantal moderne, stoere betonkleuren en robuuste houtsoorten. De collectie is in beginsel ontworpen met starters in gedachten en geldt als een kwalitatieve vloer met unieke dessins voor een aantrekkelijke prijs. De mix van hout en beton in heel herkenbare, hedendaagse kleuren, maakt deze collectie zeer breed toepasbaar.

Alle dessins uit Novilon Prima en Viva worden geleverd op kamerbreed vinyl in breedtes van twee, drie of vier meter (en kunnen tot veertig vierkante meter los gelegd worden). Hierdoor is het prettig installeren en wordt het aantal naden geminimaliseerd. Novilon is daarnaast ideaal in combinatie met vloerverwarming en supereenvoudig te onderhouden. De vloer met een garantie tot twaalf jaar vermindert het omgeving- en het contactgeluid bovendien aanzienlijk. In de Forbo Modelwoning in Assendelft en de Novilon Gallery in Coevorden kunt u terecht voor inspiratie en persoonlijk advies.

Meer informatie: www.novilon.nl

Publicatiedatum: 26 maart 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: prima viva vinyl forbo houtdessin betondessin steendessin novilon

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent