wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  linoleumvloer  /   forbo-marmoleum-textura-brengt-de-vloer-tot-leven

Forbo Marmoleum Textura brengt de vloer tot leven

Forbo introduceert nieuwe fraaie Marmoleum collectie met innovatieve 3D-embossing.

  • Fotocollectie

Forbo lanceert deze maand een nieuwe Marmoleum collectie met 3D-embossing (reliëf/textuur, red.) genaamd Marmoleum Textura. Door de nieuwe techniek die Forbo bedacht en als enige wereldwijd levert, komt de vloer tot leven en ontstaat een huiselijke, intieme uitstraling die architecten en ontwerpers hele nieuwe Marmoleum-mogelijkheden biedt. De collectie, die valt binnen de Marmoleum Striato (lijnen-)collectie, speelt met het idee van hout. Forbo gaat de 3D-embossing volgend jaar ook toepassen in andere Marmoleum-collecties zoals Marmoleum Modular en komt daarnaast met een reeks aan andere innovaties die het designperspectief van Marmoleum aanzienlijk vergroten.

De nieuwe collectie valt uiteen in twee lijnen genaamd Flow en Driftwood. De Flow embossing speelt met het unieke lineaire patroon van Striato en de Driftwood embossing is wat subtieler van opzet. Beide geven min of meer het idee van hout.

Naast de nieuwe designmogelijkheden, biedt de vloer de bekende Marmoleum-voordelen als het feit dat de vloer superduurzaam is en eenvoudig te onderhouden. De embossing heeft de slipvastheid van de vloer wel verbeterd en helpt bovendien om eventuele glansverschillen te verbergen.

Marmoleum Textura is voorzien van Topshield2 dat de vloer beschermt en het schoonmaken vergemakkelijkt. Omdat de embossing is ‘afgerond’ en er dus geen scherpe hoeken in de vloer zitten kan het simpele, standaard onderhoudssysteem worden toegepast.

Meer informatie: www.forbo.com

Tags: forbo marmoleum textura vloer 3d embossing linoleum vloeren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent