wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  kurkvloer  /   kurk-met-houtmotief

Kurk met houtmotief

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Dat een kurkvloer heel veel voordelen heeft weet u vast wel. Maar dat er ook kurkvloeren zijn die je niet van een houten vloer kunt onderscheiden?

Kurkvloeren met houtlook

Als veel mensen het woord kurkvloer horen denken ze meteen aan prikborden, wijnstoppen of toch zeker die bruine kurkkleur. Niet iedereen vindt dat mooi en het past ook niet in ieder interieur.

Daarom heeft de tijd ook in kurkland niet stil gestaan. Tegenwoordig kan je kurk kleuren, waardoor er al een heel ander uitzicht ontstaat. Maar dat niet alleen. Er bestaan inmiddels ook kurkvloeren die niet van een houten vloer te onderscheiden zijn.

De kurktegels zijn dan in principe de gewone gekende kurktegels maar dan met een print erop. Uiteindelijk of je nu een kleurlaag aanbrengt of een print maakt niet veel uit. Deze kan je dus probleemloos in een badkamer leggen (mits goed afgelakt natuurlijk).

Ook in de zwevende kurkvloeren met kliksysteem heb je een scala aan houtmotieven. Sommige ook met een print (de zogenaamde Art Comfort of Digi kurk). En verder heeft Wicanders een uitgebreide collectie Vinyl Comfort. Eigenlijk gewoon een zwevende kurkvloer met een vinyl toplaag. Klikken en klaar. Nooit meer lakken en 25 jaar garantie. Super dus.

Nieuw is de Hydrocork van Wicanders. Ook een kurkvloer met een pvc toplaag maar zonder HDF. Een hele stille vloer dus. Puur kurk en pvc. Uitstekend tegen vocht bestand - what's in a name ;-). Met kliksysteem, de vloer ligt dus ook wel los, maar is dun. 6 mm. Daarom bijna overal toepasbaar.

Meer van : Kurco Kurkvloeren

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent