wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  kunststofvloer  /   xl-plank

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Een duidelijke trend

Moduleo® Design Floors ziet duidelijk een trend op de Europese markt waarbij overwegend wordt gekozen voor licht gekleurde PVC-vloeren. Ook de vraag naar bredere stroken en langere stroken neemt toe. Deze duidelijke wijzigingen in het aankoopgedrag van consumenten zijn een gevolg van de overkoepelende trend om steeds meer voor open woonruimtes te kiezen.

Moduleo® Design Floors is een onderdeel van Europa’s grootste vloerenfabrikant IVC. Het Belgische bedrijf is actief over gans Europa en de V.S. en biedt een uitgebreid gamma aan modulaire designvloeren aan in verschillende kleuren en afwerkingen. Daarom zijn ze uitermate goed geplaatst om trends en wijzigingen in het aankoopgedrag van de consument op te merken.

Deze frisse tinten creëren een heldere en moderne stijl die perfect past bij de trend naar transparante en open interieurs. Daarbij lopen de verschillende kamers en woonruimtes in elkaar over. De toenemende vraag naar bredere stroken en grotere tegelmotieven sluit daar perfect bij aan. De bredere stroken en tegels zorgen niet alleen voor een frisse en moderne look in jouw woning, ze laten een kleine ruimte ook groter lijken.

Snel up-to-date met Moduleo® Click

Wie heel snel en met een beperkte inspanning zijn of haar PVC-vloer wil aanpassen aan de heersende trends, kan bij het Moduleo® Click gamma terecht. Het gepatenteerde Click systeem laat toe om - zonder lijm of uitgebreide voorbereiding van de vloer - heel snel een nieuwe frisse look aan jouw vloer te creëren. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van een traditioneel geplaatste vloer. Ze zijn waterafstotend, makkelijk te reinigen en kunnen probleemloos gecombineerd worden met vloerverwarming.

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent