wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  kunststofvloer  /   cando-click-vinylvloeren

CanDo click vinylvloeren

Verrassend en bijzonder: click vinylvloeren CanDo

Verrassend en bijzonder: click vinylvloeren CanDo.

CanDo heeft het vloeren assortiment recentelijk uitgebreid met een nieuw soort vloeren: click vinylvloeren. CanDo click vinylvloeren sluiten helemaal aan op de nieuwste trends op het gebied van vloeren en combineren het beste uit meerdere werelden: de uitstraling van een écht houten vloer in combinatie met alle voordelen die vinyl van nature biedt.

Een CanDo click vinylvloer heeft enorm veel voordelen. Een omgevallen glas of een waterballet in de badkamer zijn voor CanDo click vinylvloeren geen enkel probleem. Daarnaast zijn de vloerdelen zeer sterk en hebben zij een lange levensduur (maar liefst 15 jaar garantie). Ook zijn deze vloeren door de clickverbinding heel gemakkelijk te leggen en zelfs te verhuizen. Tevens zijn CanDo click vinylvloeren zowel geschikt voor vloerverwarming als vloerkoeling, voelen ze warm en behaaglijk aan, zijn ze fluisterstil én hygiënisch. Een echte alleskunner dus!

De beschikbare dessins passen perfect in de interieurs van nu: bruin eiken, donker- en lichtgrijs eiken en naturel eiken. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle warme uitstraling, of een stoere en robuuste sfeer, u vindt er de juiste click vinylvloer bij. Voor een modern en wat strakker interieur is de donker- of lichtgrijze eiken prachtig. Voor een meer landelijke uitstraling zijn de bruine en naturel eiken erg fraai. Een CanDo click vinylvloer vormt de basis, met uw interieur en accessoires bepaalt u het eindresultaat!

Leg de stroken in de lengte van de kamer, dit geeft een ruimtelijker effect. Afgewerkt met een mooie witte decoratieve plint ontstaat een vloer met een fantastische look.

Nieuwsgierig geworden? U kunt op vele manieren kennis maken met dit product. De CanDo click vinylvloeren zijn verkrijgbaar bij Fixet, Hubo en Multimate (consumentenadviesprijs € 34,95 per m2) of kijk op www.cando.nl.

Publicatiedatum: 28 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: cando click vinylvloer vinylvloeren vinyl vloeren kunststofvloeren kunststofvloer

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent