wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  gietvloer  /   nieuwste-trends-in-color-collection-van-arturo-gietvloeren

Nieuwste trends in Color Collection van Arturo Gietvloeren

Arturo Unique Flooring presenteert op Material Xperience tijdens de Week van de Bouw (9-13 februari, Jaarbeurs Utrecht) haar nieuwe Color Collection.

  • Fotocollectie

De laatste trends op interieurgebied zijn voor de gietvloeren van Arturo vertaald in deze prachtige collectie met 80 kleuren. Daarmee krijgen kleur en creativiteit alle ruimte.

Arturo Unique Flooring staat voor gietvloeren die een positieve impact hebben op mensen, op hun stemming en hun bezigheden. Tegelijk zorgen Arturo vloeren voor praktisch comfort en een gevoel van kwaliteit en veiligheid.

Arturo Color Collection

Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur, dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving. Arturo
adviseert daarom zorgvuldig bij het maken van een keuze. Arturo creëert voor iedere wens en elke stijl passende mogelijkheden in de Arturo Color Collection.

Arturo Style Compass

Wereldwijde trends in kunst, cultuur, design en interieur zijn vertaald in acht verschillende interieurstijlen. Deze acht interieurstijlen zijn samengebracht in het Arturo Style Compass® met een bijpassend kleurenpalet. Zo kan gemakkelijk de richting van de interieurstijl worden bepaald en de kleur van de gietvloer worden gekozen.

Interieurstijlen: van City Roots tot Digital Perspective

Gietvloeren in het Arturo Style Compass® variëren van exotische kleuren tot stoere vloeren met een industriële stijl. Kleurrijke gietvloeren, een natuurlijke uitstraling of zachte pasteltinten bieden de mogelijkheid om de ruimte precies de uitstraling te geven die je voor ogen hebt.

Gietvloeren: Unicolor, met Flakes en in betonlook

Elke interieurstijl in het Arturo Style Compass® heeft een kleurenpalet voor gietvloeren dat zorgvuldig is samengesteld uit vier unicolor gietvloeren, twee gietvloeren ingestrooid met Arturo Flakes en twee gietvloeren in betonlook. De kleuren zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende interieurstijlen.

Arturo Evergreens

Naast de kleuren die speciaal zijn ontwikkeld voor het Arturo Style Compass® zijn er Arturo Evergreens. Basiskleuren die hun kracht door de jaren heen hebben bewezen. Arturo Evergreens zijn er in acht unicolor gietvloeren en acht gietvloeren in betonlook.

Meer informatie: www.arturocollection.nl

Publicatiedatum: 9 februari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Arturo Unique Flooring gietvloer gietvloeren color collection

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent