wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  gietvloer  /   industrielook-vloer

Industrielook-vloer

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

De DEPOXY industrielook-vloer kan in alle ruimtes van het huis worden toegepast.

Interieur

De DEPOXY industrielook-vloer is leverbaar in vele grijsnuances, maar ook in sprankelende, expressieve kleuren. De industrielook-vloer kan in het interieur goed gecombineerd worden met industriële elementen zoals fabriekslampen en aluminium keukens. Strakke banken accentueren de minimalistische look. Een apart, sprankelend effect kan verkregen worden door toevoeging van goud-, zilverglitter of parelmoer of natuursteensnippers.

Epoxy

Het gebruik van smalle en brede aluminium profielen in de vloer versterkt nog meer de industriële uitstraling. Door de toepassing van profielen is het mogelijk om diverse figuraties zoals banen of blokken in de vloer te verwerken. De industrielook-vloer is standaard in zijdematte uitvoering leverbaar, maar kan ook voorzien worden van epoxy verzegeling. Dit verhoogt nog meer het glanzende effect in de vloer en is door toepassing van de verzegeling ook uitermate geschikt om in natte ruimten zoals de badkamer te worden toegepast.

Eigenschappen

Een vereiste voor het toepassen van de industrielook-vloer is dat de ondervloer vormvast, vlak en droog wordt opgeleverd. Alvorens de decoratieve vloer aan te brengen, wordt voor optimale hechting een primerlaag op de ondervloer toegepast. Vervolgens wordt de vloer handmatig over de primerlaag uitgesmeerd. De vloer wordt na één dag drogen standaard voorzien van een verzegeling en een mattering. De totale dikte van de vloer bedraagt ± 5 mm. De industrielook-vloer is uiterst slijtvast, waterdicht en zeer eenvoudig in onderhoud.

Informatie

Kijk voor meer informatie over de producten van Depoxy op www.depoxy.nl.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent