wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   vloer  /  gietvloer  /   betonvloeren

Betonvloeren

  • Fotocollectie

DNS Beton is al jaren een vertrouwd adres voor het storten en machinaal monolith afwerken van betonvloeren. Daarbij leveren en verzorgen ze ook het aanbrengen van eventuele bewapening middels staal- of kunstofvezel.
Maar naast betonvloeren voor de industrie is DNS ook gespecialiseerd in betonvloeren voor woningen. Dit wordt ook wel betonnen woonvloeren of woonbeton genoemd. Een woning met een betonvloer kenmerkt zich door een strakke en robuuste uitstraling. Daarnaast is het ijzersterk, betrouwbaar en, als jet behandeld is, water- en vuilafstotend. Ook is een betonvloer onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

Werkwijze

DNS kan betonvloeren voor jouw woning leveren in diverse kleuren. Het is uiteraard ook mogelijk om vloerverwarming in een betonvloer te laten plaatsen. Ook deze service kan DNS jou bieden. Je kunt dus alle werkzaamheden aan jouw vloer door één bedrijf laten doen. Dat bespaart een hoop tijd; één op één afstemmen en inplannen, zonder rekening te hoeven te houden met derden.

Jouw betonvloer wordt gestort en machinaal monolith afgevlinderd. Vervolgens voorziet DNS de vloer van een laklaag zodat de vloer waterafstotend en onderhoudsvriendelijk wordt.

Meer van : DNS beton

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent