Foto: 288065

Luxaflex® presenteert Houten Jaloezieën Ellisse

Ellisse® jaloezieën Luxaflex® voor een warm en modern interieur.

Ellisse® jaloezieën Luxaflex® voor een warm en modern interieur.

De functionaliteit en uitstraling van een shutter gecombineerd met de verfijning en flexibiliteit van horizontale jaloezieën, dat typeert de nieuwe collectieupdate van Luxaflex® Houten jaloezieën: Ellisse®. Met dit unieke bedieningssysteem wordt een modern, gestroomlijnd element toegevoegd aan de natuurlijke schoonheid van de Houten Jaloezieën-collectie.

Wie kiest voor een modern interieur met een warme en natuurlijke uitstraling, komt al snel uit bij Houten Jaloezieën van Luxaflex®. Er kan volop gevarieerd worden met verschillende houtsoorten zoals bamboe, walnoot, esdoorn en andere soorten hardhout. Er is een ruime keuze uit het assortiment trendy kleuren en structuren om in elke ruimte een persoonlijke stijl te creëren. Ook kan via het NCS- of RAL-systeem een eigen kleur gekozen worden en kunnen de Houten Jaloezieën helemaal afgestemd worden op de bestaande inrichting.

Luxaflex® brengt nu, met de nieuwe bedieningsmogelijkheid Ellisse®, nog meer variatie in de collectie Houten Jaloezieën. Opvallend is dat jaloezieën uitgerust met Ellisse® geen bovenkast hebben, maar een zichtbare bovenrail die standaard wordt uitgevoerd in strak aluminium. Ook kunnen er meerdere lamelkleuren gebruikt worden voor een kleurgecoördineerde afwerking.

Brede ramen? Geen probleem! Met het bedieningssysteem kunnen meerdere jaloezieën aan elkaar worden gekoppeld, terwijl elk product toch apart bedienbaar blijft.

Het Ellisse® bedieningssysteem is beschikbaar in combinatie met de 50 en 68 mm lamellen van de Houten Jaloezieën-collectie.

Meer informatie: www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: 12 oktober 2012

Reacties