wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  wand-plafond  /   kinderveiligheid-voorop

Kinderveiligheid voorop

Niko heeft vandaag enkel nog kinderveilige stopcontacten in het assortiment.

Niko heeft vandaag enkel nog kinderveilige stopcontacten in het assortiment.

Hoewel de Nederlandse wetgeving de fabrikanten er niet toe verplicht, heeft Niko vanaf 2 april 2012 enkel nog kinderveilige stopcontacten in het assortiment. Dit betekent dat het stopcontact veilig is, ook wanneer een kind er aan frunnikt.

 

Kinderveilige wandcontactdozen
De stopcontacten van Niko zijn niet enkel gemakkelijk en snel te installeren, ook de veiligheid van de stopcontacten is één van Niko’s prioriteiten. Daarom zijn alle stopcontacten voortaan standaard uitgerust met kinderveiligheid. Zo is het stopcontact beveiligd tegen het inbrengen van voorwerpen die elektrocutie kunnen veroorzaken. Stopcontacten zonder kinderveiligheid worden niet meer verkocht. Bijkomend goed nieuws is dat de kinderveilige stopcontacten van Niko goedkoper zijn geworden.

Stijlvolle stopcontacten
Alle afwerkingen van Niko staan voor een tijdloze vormgeving, uitgevoerd in duurzame materialen. U kiest uit de reeksen Niko Pure, Niko Intense, Niko Original en experimenteert en combineert naar hartenlust met de kleuren van de afdek- en centraalplaten. Bent u na verloop van tijd uitgekeken op uw stopcontacten? Geen probleem. Dankzij de universele inbouwsokkel verandert u gemakkelijk van afdek- en/of centraalplaat. Bij het behangen of afwerken van de wand, klikt u enkel het afdekplaatje van het stopcontact. Het stopcontact volledig verwijderen is niet nodig.

Niko snelste in de markt
Fijn om weten is dat schakelmateriaal van Niko zich gemiddeld 30% sneller laat installeren dan stopcontacten en schakelaars van een ander merk. Onder toezicht van een notaris liet Niko een objectieve installatietest van wandcontactdozen en schakelaars uitvoeren door 10 willekeurige installateurs. De resultaten werden vergeleken met de merken Busch-Jaeger, Gira, Jung en Peha. Hieruit bleek dat het schakelmateriaal van Niko gemiddeld 30% sneller kan geïnstalleerd worden dan bovengenoemde merken. Dat betekent meteen tijdswinst voor de installateur en een beperking van de kosten voor de opdrachtgever.

Meer informatie: www.niko.nl.

Publicatiedatum: 2 april 2012

Tags: wonen bouwen verbouwen woonkamer stopcontact niko kinderveilig wandcontactdoos

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent