wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  wand-plafond  /   heradesign-macro

Heradesign macro

Een overtuigende toevoeging aan het houtwolprogramma.

Een overtuigende toevoeging aan het houtwolprogramma.

Met macro, de nieuwe akoestische oplossing van houtwol, wijst Heradesign nadrukkelijk op de typische houtwolstructuur.

 

Heradesign breidt zijn productprogramma uit met Heradesign macro, waarbij de Oostenrijkse akoestiekspecialist zich meer dan bij alle andere productseries op het typische, robuuste uiterlijk van de houtwol-platen concentreert. Met een vezelbreedte van drie millimeter benadrukt Heradesign macro de typische houtwolstructuur. En inzake duurzaamheid bij de productie en verwerking doet macro natuurlijk niet onder voor de andere houtwolproducten uit het assortiment.

Stefan Königs, hoofd productmanagement: 'Wij reageren hiermee op actuele vragen. Een ruwe structuur werd in het verleden niet altijd gewaardeerd, omdat dat te veel aan de oude bouwplaten van houtwol herinnerde. Tegenwoordig zijn het precies de grove oppervlakken waarmee architecten graag werken.' Vooral in combinatie met de gladde oppervlakken van sierbeton en glas creëert Heradesign macro een spannend contrast van design en materiaal met een uitstekende geluidsabsorptie. Heradesign macro is ook een ideale oplossing voor toepassingen in gebouwen met meer dan gemiddeld hoge ruimtes – de typische houtwolstructuur blijft ook van grotere afstand zichtbaar.

Wat opvalt: een nieuwe structuur, beproefde kleuren en de duurzaamheid die men gewend is. De productkenmerken van Heradesign macro zijn vergelijkbaar met die van Heradesign fine. De macro-serie is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en met dezelfde randuitvoeringen als alle andere akoestische platen van houtwol van Heradesign. Door zijn grove oppervlak valt macro wel duidelijk op. De karakteristieke textuur van de nieuwe akoestische oplossing biedt haast onbegrensde vormgevingsmogelijkheden met andere moderne bouwstoffen. Bij de productie kiest Heradesign natuurlijk nog steeds voor duurzaamheid. De stoffen hout, magnesiet en water, waar bouwbiologisch geen bezwaren aan kleven, vormen de belangrijkste bestanddelen van de nieuwe akoestische oplossing van Heradesign.'

Publicatiedatum: 25 november 2011

Meer informatie: www.heradesign.nl

Tags: wonen woonklimaat isolatie houtwol houtwolprogramma heradesign houtwolstructuur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent