wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  wand-plafond  /   luxalon-badkamertrends

Luxalon badkamertrends

  • Fotocollectie

Echt tot rust komen doe je in de badkamer. Met deze tips is je interieur helemaal up-to-date en past het bij de laatste trends.

Badkamertrend: terug naar de basis

Het is een plek waar we stiekem heel wat uren doorbrengen: de badkamer. In de ochtend maken we ons er klaar voor de dag en ’s avonds komen we er tot rust voor we gaan slapen. Voor velen van ons is de badkamer daarom een echt rustpunt in de drukte van alledag. En laat dat nu precies dé badkamertrend van 2016 zijn: terug naar de basis. Wij laten zien hoe je je badkamer omtovert tot een oase van rust.

Zwart en wit
Het interieur van de badkamer staat of valt met kleurgebruik. Hoewel de meeste badkamers voornamelijk wit zijn, is zwart ook een prima optie. Zwart straalt kracht uit en is in combinatie met wit zowel stijlvol als rustgevend. Matzwarte kranen en zwarte tegels zijn erg mooi in combinatie met spierwit. Houd het plafond strak in een helder witte tint. Zwart toevoegen aan je witte badkamerinterieur zonder direct te verbouwen? Zwarte accessoires zoals zeeppompjes en handdoeken zijn een prima begin.

Groen is onmisbaar
Natuurlijk doelen we met groen niet op de kleur van de badkuip, tegels of wastafel, maar op planten. Jawel, de levende versie van groen, want dat past prima in de badkamer. Ga voor een grote plant als eyecatcher of kies voor wat kleine plantjes om een accent te leggen. Groen is niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan de rustgevende uitstraling van de badkamer.

Plaats één grote spiegel
Dit is vooral een goed idee wanneer je een kleine badkamer hebt: kies voor één grote spiegel. Een grote en brede spiegel boven de wastafel of een smalle spiegel in de volledige lengte van de badkamer geeft een extra ruimtelijk effect. Grote spiegels staan luxe en door er slechts één te gebruiken, behoud je de balans en rust in de badkamer.

Maak het af met muziek
Wakker worden gaat het best met goede muziek en onder de douche klinken je eigen zangkunsten toch net iets beter met begeleiding. In een aluminium plafond bouw je eenvoudig een audio set in, waardoor je voortaan je favoriete muziek kunt streamen vanaf je telefoon of tablet. Zo luister je altijd naar muziek die past bij je stemming. Begin de dag met de ochtendshow van Edwin Evers of Mattie & Wietze en sluit de dag af met je favoriete Spotify-lijst. Goed humeur gegarandeerd!

Hoe kom jij tot rust in de badkamer?

Meer van : Luxalon Plafondsystemen (Hunter Douglas)

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent