wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  verwarming-klimaat  /   climabox-een-woonklimaat-naar-wens

ClimaBox: een woonklimaat naar wens

ClimaBox zorgt voor de ideale temperatuur in je woonvertrekken.

  • Fotocollectie

Moeiteloos combineert dit toestel verwarmen, koelen en ventileren. Het discrete modulairesysteem wordt in de vloer ingebouwd en zorgt voor een heerlijk aangenaam en gelijkmatig binnenklimaat. Ventilatie en verkoeling in de zomer, optimale verwarming in de winter... ultiem comfort kan in een kleine box zitten.

ClimaBright een lumineus idee

ClimaBright is het broertje van de ClimaBox, dat ecologische klimaatregeling combineert met sfeervolle indirecte verlichting. Voor een intieme sfeer in restaurants, etalageverlichting in showrooms, of gangverlichting in hotels... de ClimaBright is ideaal voor speciale verlichtingseffecten 's avonds. Je vindt de ClimaColor, ClimaBright en ClimaBox bij onze erkende verdelers. Ga langs bij een verkooppunt in uw buurt voor een demonstratie.

Supercompact... de grootste troef van de ClimaBox!

Het superhandige inbouwsysteem is gemakkelijk en snel te plaatsen en heeft nauwelijks ruimte nodig. In de chape of dekvloer, in een kast, onder de trap, in de muur, onder het bad. Waar je de ClimaBox ook wil installeren, hij past overal! Bovendien is het klimaatsysteem verkrijgbaar in verschillende compacte formaten (met lengtes van 560 tot 1760 mm). In de vloer bedraagt de minimale diepte die een ClimaBox nodig heeft slechts 8,5 cm! Je bespaart dus enorm veel ruimte door de compactheid. De vier verschillende types leveren tussen de 800 en 3200 Watt verwarmingvermogen, en tussen 320 en 1280 Watt koelingvermogen. Je kunt dus vrijuit kiezen voor het model dat het best bij jou en je woning past.

Warmtepomp en ClimaBox, de perfecte combinatie. Een warmtepomp haalt warmte uit de natuur (water, grond en lucht) en geeft die warmte op een hogere temperatuur af aan een verwarmingssysteem (woningverwarming, sanitair, warm water). De compressor is het enige onderdeel van de warmtepomp dat (elektrische) energie gebruikt. Moderne verwarmingssystemen op lage temperatuur hebben een watertemperatuur van maximaal 65 C. Bij een verwarmingssysteem gekoppeld aan een warmtepomp, systeem bedraagt de
watertemperatuur circa op 40 C. Het voordeel van de combinatie van een warmtepomp met de ClimaBox is dat je niet enkel kan verwarmen, maar ook kan koelen bij zomerse temperaturen.

Meer informatie: www.climabox.com

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: wonen woonklimaat ventileren climabox verwarmen koelen ventilatie climabright warmtepomp

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent