wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  verf-behang  /   van-slaapkamer-tot-speelpaleis-fantasie-komt-tot-leven-met-decofun

Van slaapkamer tot speelpaleis, fantasie komt tot leven met Decofun

Jonge dromers en decorateurs opgelet. Decofun komt met de bijbel voor jonge stilisten; het Kids@Home behangboek. Vol idee?n voor de origineelste kinder- en tienerkamers.

Jonge dromers en decorateurs opgelet. Decofun komt met de bijbel voor jonge stilisten; het Kids@Home behangboek. Vol idee?n voor de origineelste kinder- en tienerkamers. www.cartoonwinkel.nl

De kinderslaapkamer hoort de beleving- of droomwereld van kinderen te weerspiegelen. Wat beter dan kindlief zelf ideeën te laten opdoen in het ultra uitgebreide decoratie- en behangboek van Decofun. En daarna natuurlijk de muur te behangen met de gekozen special-effects en levensgrote stickers van TV- en filmhelden.

Collectie

Kids@Home is niet zomaar een collectie met behangstijlen. Bijzonder zijn de special effects die zelfs de kinderfantasie te boven gaan. Wat te denken van een spiegel in de kamer, als sticker te plakken, of een Mickey Mouse die tegelijk krijtbord is. In het Kids@Home behangboek zijn alle ideeën terug te vinden en staan de leukste toepassingen. Zo wordt iedereen top-stylist. Bijzonder zijn ook de licenties in de collectie. Van Wall-E naar Poeh Beer, van Mickey Mouse tot aan Spiderman.

Niet zomaar behang

Waar deel 1 een rasechte bestseller bleek, zal deel 2 naar alle waarschijnlijkheid alle records breken. Kids@Home was Europa's meest geraadpleegde kinderbehangboek en dit zal met deel 2 niet anders zijn.

Behang is in de kinderbeleving niet zomaar behang. Het is de uiting van dromen. En voor Decofun is behang niet zomaar papier. Leuk en doordacht is ook het Glow in the Dark behang. Daarmee worden nachtlampjes overbodig en start de droomwereld al voordat Klaas Vaak is langs geweest. Uniek zijn verder de maxi stickers. Pimpen volgens Kids@Home. Spiegelstickers of een sticker waar lustig op gekrijt kan worden. Maar ook levensgrote stickers van de bekende acteurs uit de serie High School Musical en Hanna Montana spreken tot de verbeelding. Zeker tegen een achtergrond vol glitter- of trendy flockeffecten.

Van kinderkamer naar speelpaleis. Kids@Home helpt een handje.

Verkoopprijs

Advies verkoopprijs: behangpapier uni vanaf ? 16,50, behangpapier design vanaf ? 19,50, behangpapier design special effect vanaf ? 34,95 en Maxi sticker vanaf
? 27,95.
Verkoop- en productinfo: Multicomm Antwerp, tel: +32 (0) 3.470.14.20 of kijk op www.decofun.com.

Publicatiedatum: 16 april 2009

Tags: wonen slaapkamer Decofun kids@home behang wanddecoratie Mickey Mouse wandstickers stickers behangpapier uni AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent