wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  verf-behang  /   karwei-verspuitbare-latex-maakt-verfspuit-voor-consument-toegankelijk

KARWEI Verspuitbare latex maakt verfspuit voor consument toegankelijk

Geen geknoei met verf verdunnen, snel gedekt en geen lelijke verfaanzetten meer. Met de kant-en-klare verspuitbare latex van KARWEI kunnen consumenten voortaan eenvoudig met muur- en plafondverfspuiten aan de slag.

Geen geknoei met verf verdunnen, snel gedekt en geen lelijke verfaanzetten meer. Met de kant-en-klare verspuitbare latex van KARWEI kunnen consumenten voortaan eenvoudig met muur- en plafondverfspuiten aan de slag.

Hoewel de verfspuit al langer bestaat, was deze tot nu toe niet eenvoudig in gebruik voor consumenten, omdat er nog geen speciale latex bestond. De consument moest zelf bepalen welke latex hij wilde gebruiken en moest deze ook nog verdunnen en overschenken in een verfbak. De verf wordt daardoor al snel te dik, te dun of heeft te weinig dekkracht.

 

De kant-en-klare verspuitbare latex van KARWEI kan direct met de Wagner verfspuit worden aangebracht, waardoor muur en plafond eenvoudig en snel een ander kleurtje krijgen. Daarnaast zijn lelijke aanzetten en het schoonmaken van schildergereedschap verleden tijd.

“KARWEI heeft samen met Wagner en Global Paint Products besloten deze kant-en-klare verspuitbare latex op de markt te brengen, om de verfspuit toegankelijker te maken voor de consument”, vertelt Rob Klifman, formuledirecteur van KARWEI. “Het is voor consumenten lastig om latex in de juiste dikte te maken, waardoor de voordelen van de verfspuit weer teniet worden gedaan. Met deze verf kunnen consumenten zelf snel, gemakkelijk, professioneel en goedkoop schilderen en ook de moeilijke plekken eenvoudig bereiken.”

Over KARWEI

De KARWEI-bouwmarkten vormen de snelst groeiende keten binnen de doe-het-zelfbranche. De formule behoort met 126 bouwmarkten tot de top drie grootste bouwmarktketens in Nederland. KARWEI positioneert zich als een decoratieve bouwmarkt die de klant alles kan bieden voor klussen in en rondom het huis. Daarbij ligt het accent op de verfraaiing van het interieur en exterieur. De formule KARWEI wordt op franchisebasis geëxploiteerd door Intergamma B.V., gevestigd in Leusden.

Meer weten?

Meer informatie: www.karwei.nl.

Tags: wonen bouwen verbouwen latex verspuitbaar verfspuit Karwei klussen doe-het-zelf verf spuiten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent