wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  verf-behang  /   get-inspired-met-umbra-behang-interactief-behang

Get Inspired met Umbra behang! Interactief behang

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, werkt met vele internationaal bekende ontwerpers en designers.

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, werkt met vele internationaal bekende ontwerpers en designers.

Samen met het Canadese merk Umbra, een wereldleider in modern productdesign kwam het super retrobehang Huddle tot stand.

Gepimt met familiekiekjes

Het patroon van Huddle kenmerkt zich door het interactieve design dat lijsten en kaders toont van fotolijstjes. Huddle nodigt uit tot creativiteit. In feite heeft het behang niets meer nodig, maar eenmaal aangekleed en gepimpt met eigen familie kiekjes en portretjes krijgt de muur wel een heel persoonlijk tintje.

Het behang is volgens de unieke Paste the Wall technologie van Graham & Brown gefabriceerd. Hierdoor kan het behang na het insmeren van de muur direct worden aangebracht. Maak je een foutje of hangt het scheef, geen enkel probleem: het behang kan er gemakkelijk afgehaald worden en opnieuw worden aangebracht. Ook als er na langere tijd van behang wordt gewisseld kan het behang eenvoudig van de muur worden verwijderd. Krabbers en stoommachines behoren tot het verleden.

Dit bruin/grijs/zwart/witte behang van Graham & Brown is verkrijgbaar vanaf ? 44,90 per rol van 10 m x 52 cm.

Verkoopinformatie: www.grahambrown.nl.

Publicatiedatum: 4 juni 2009

Tags: wonen woonkamer slaapkamer hal behang behangen Graham & Brown Huddle Umbra interactief retro retrobehang muur muurbekleding wand wandbekleding

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent