wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  verf-behang  /   betoverende-nieuwe-behangcollectie-van-farrow-en-ball

Betoverende nieuwe behangcollectie van Farrow & Ball

Ambachtelijke Britse verf- en behangfabrikant Farrow & Ball onthult haar nieuwste behangcollectie.

  • Fotocollectie

De Engelse kleurdeskundigen hebben zich laten inspireren door actuele trends in structuur, maximalisme en de natuur en hebben drie eigentijdse gebloemde behangdessins gei?ntroduceerd. De nieuwe designs hebben een rijke structuur en geven een frisse draai aan het traditionele bloemdessin.

Hegemone, genaamd naar de Griekse godin van fruit en bloemen, is een schitterend sprekend design dat bijna uit papier gesneden lijkt te zijn. Het ontwerp is minder strak en gedefinieerd dan een klassiek bloempatroon, met kleurrijke bloesems die in alle richtingen uitwaaieren.

Atacama, een behang met een speelse tropische print, is gebaseerd op een fel gekleurde geweven stof die werd gevonden in een oude molen. Dit elegante botanische design combineert een rijke structuur met een delicaat patroon en ontleent haar naam aan de bloemrijke Zuid-Amerikaanse woestijn.

Farrow & Ball experimenteerde voor deze nieuwe collectie met de actuele maximalistische trend en dessins van verschillende grootten met als resultaat het grootste dessin tot nu toe, Helleborsus. Bij dit sierlijke, prachtig vloeiende design, getekend met een pipet, lijkt het alsof de bloemblaadjes zich op de muur ontvouwen. Een organisch dessin, met een naam die afstamt van het Latijnse woord voor de Helleborus bloem, dat vitaliteit en levenslust uitstraalt en ieder interieur een warme ontspannen sfeer geeft.

De nieuwe collectie, handgemaakt volgens traditionele blokdrukmethoden met authentieke Farrow & Ball verf, cree?ert een naadloze verbinding tussen verf en behang. Ieder ontwerp is verkrijgbaar in zeven kleurstellingen varie?rend van zachte neutralen en bescheiden pasteltinten tot sprekende combinaties met metallic accenten. Kleurstellingen varie?ren van Stiffkey Blue en Vardo tot de aardetinten Cromarty en Mahogany en neutrale kleuren als Ammonite en Purbeck Stone.

De nieuwe collectie is met ingang van 7 September, 2017 verkrijgbaar bij onze showrooms, stockists en op http://eu.farrow-ball.com

Tags: behang nieuwe behangcollectie 2017 gebloemde dessins Hegemone Atacoma Helleborus Farrow Ball

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent