wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  trap  /   rvs-trapleuning0

RVS Trapleuning

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

RVS trapleuningen geheel op maat voor elke trapsituatie! LUMIGRIP® is dé specialist en vervaardigt alles volledig in eigen fabriek. Creëer uw droom leuning!

RVS trapleuningen - LUMIGRIP®

De LUMIGRIP® trapleuningen worden in eigen werkplaats in Wijchen conventioneel met de hand vervaardigd. Puur handwerk en vakmanschap, zoals een unieke design trapleuning hoort te zijn! Gekozen kan worden uit verschillende modellen ronde(allround), vierkante(Square) en rechthoekige(Solid).

Naast de RVS modellen heeft LUMIGRIP® ook meer traditioneel ogende trapleuningen ontwikkeld: de LUMIWOOD® trapleuningen. Dit zijn Allround RVS trapleuningen voorzien van een niet van echt onderscheidend houtdecor. De leuningen kunnen in verschillende houtdesigns uitgevoerd worden, waardoor u altijd een design vindt die bij uw woning past!

De LED verlichtingssystemen van LUMIGRIP® zijn speciaal ontwikkeld voor de ronde RVS trapleuning modellen. Als u voor uw woning en/of trapsituatie extra veiligheid en sfeer wilt toevoegen, kies dan voor een trapleuning met één van de LUMIGRIP® LED systemen. Keuze in kleur, sensoren en zelfs een ingebouwde accu! Sinds kort is het ook mogelijk met doorlopende verlichting.

Combineer uw RVS trapleuning ook met andere LUMIGRIP® maatwerk producten! Creëer een sprekend en stijlvol geheel in uw woning met een design balustrade en/of kapstok. Deze zijn ook met de verschillende LED verlichtingssystemen uit te voeren.

Neem contact met ons op voor advies op maat en het maken van een vrijblijvende offerte!

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent