wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  trap  /   rvs-balustrade

RVS balustrade

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

RVS balustrade volledig op maat voor uw woning! Passend voor elke situatie. LUMIGRIP® combineert veiligheid, duurzaamheid en design in één!

LUMIGRIP® Maatwerk balustrades

LUMIGRIP® is gespecialiseerd in precies RVS maatwerk voor uw woning. Zoekt u een veilige en stijlvolle oplossing voor uw trapgat, vide, balkon of terras? Voor elke woning en situatie weet LUMIGRIP® een oplossing!

LUMIGRIP® heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het op maat produceren van RVS balustrades. Daarbij onderscheidt LUMIGRIP® zich in de modellen en de details in de afwerking. De balustrades worden volledig in samenspraak met u ontworpen.

Onze constructeurs maken, naar aanleiding van de inmeting, eerst een 3D ontwerp van uw RVS balustrade. Daardoor krijgt u een goed beeld van hoe het product er in uw woning uit komt te zien. LUMIGRIP® zorgt daarbij ook voor de details, zoals onzichtbare bevestiging op de trapwang, strak laswerk in verstek en RVS knieregels die minimalistisch schuin of horizontaal dóór de balusters heenlopen. Is er een speciaal RVS onderdeel nodig voor uw project? Geen probleem, onze vakmensen in de metaalwerkplaats gaan voor u aan de slag.

Combineer uw RVS balustrade met andere LUMIGRIP® maatwerk producten! Creëer een mooi geheel door ook een design trapleuning en/of kapstok toe te passen in uw woning. Daarnaast zijn alle LUMIGRIP® maatwerk producten altijd te combineren met een van de LUMIGRIP® LED verlichtingssystemen.

Neem contact met ons op voor advies op maat en het maken van een vrijblijvende offerte!

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent