wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  trap  /   moon-trap-betaalbare-designtrap

Moon Trap: betaalbare designtrap

Design hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst EeStairs met het designconcept Moon Trap. Na de 1m2 trap, Cells Design en de TransParancy 1-03 serie is dit het nieuwste Standard Design.

Design hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst EeStairs met het designconcept Moon Trap. Na de 1m2 trap, Cells Design en de TransParancy 1-03 serie is dit het nieuwste Standard Design.

Design hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst EeStairs met het nieuwste designconcept: Moon Trap. Na de 1m2 trap, Cells Design en de TransParancy 1-03 serie is dit het nieuwste Standard Design. Dankzij de verschillende concepten is het mogelijk om met een beperkt budget een designtrap aan te schaffen.

EeStairs profileert zich door opvallende designs en innovatieve producttoepassingen. De Moon Trap is een slimme oplossing met een opvallende uitstraling. Dankzij een innovatieve bevestiging van de traptreden in de spil, is deze van buitenaf onzichtbaar. Dit maakt het ontwerp van de trap zowel praktisch als stijlvol en zorgt ervoor dat de trap eenvoudig is toe te passen in winkels, woningen, kantoren en openbare gebouwen.

Materiaalgebruik

?Moon Trap is één van onze nieuwe Standard Designs. Het concept is zo opgezet dat iedere klant zelf veel invloed heeft op het eindresultaat. Zo is iedere trap dus uniek?, vertelt Cornelis van Vlastuin, Creative Director van EeStairs. Hiermee doelt Van Vlastuin op de keuze die klanten kunnen maken voor bijvoorbeeld het materiaal dat wordt gebruikt voor de spil en balustrade. Daarnaast worden op basis van de wens van de klant de treden uitgevoerd in verschillende vormen en materialen zoals natuursteen of hout.


Creativiteit

Met ieder ontwerp wil EeStairs de uitstraling van woningen, winkels en projecten naar een hoger niveau tillen. Cornelis van Vlastuin: ?Bij elk design van EeStairs staan creativiteit en functionaliteit centraal. Doordat wij al onze trappen zowel ontwerpen als fabriceren, zijn onze trappen altijd maximaal afgewerkt. In de afgelopen jaren hebben wij zowel een groot aantal moderne als traditionele trappen ontworpen. Belangrijk uitgangspunt voor ons is dat de wensen van onze klant vertaald worden naar een trap die écht past bij zijn behoefte.?

Tags: wonen trap Eestairs Moon wonen interieur verbouwen spiltrap

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent