wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  trap  /   glas-balustrade

RVS Balustrade Glas

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Glasbalustrade volledig op maat voor uw woning! Door de toepassing van RVS en verlichting, combineert LUMIGRIP® veiligheid, duurzaamheid en design in één!

Glas Balustrade - LUMIGRIP®

LUMIGRIP® is gespecialiseerd in RVS maatwerk voor uw woning! Zoekt u een veilige en stijlvolle oplossing voor uw trapgat, vide, balkon of terras? Voor elke woning en situatie wordt een speciaal ontwerp gemaakt. Pas na uw goedkeuring gaat de balustrade in productie. Zo weet u altijd dat de balustrade exact wordt zoals u dit wenst.

Een RVS glasbalustrade van LUMIGRIP® is naast veilig ook duurzaam. Door de stijlvolle en transparante combinatie van RVS en veiligheidsglas kunt u onbeperkt genieten van uw design product. Daarbij zorgt LUMIGRIP® altijd voor een veilige constructie en bevestiging. Meer voorbeelden van modellen en situaties kunt u bekijken op onze website.

Voor verlichting bij een trap, vide of terras bestaat ook de mogelijkheid om de glazen balustrade uit te rusten met LED verlichting. Hiervoor zijn, afhankelijk van de toepassing, alle LED systemen geschikt: LUMIGRIP® Mood, MonoColour of MultiColour. Zie onze brochure of website voor meer informatie over de LED systemen.

Combineer uw glazen maatwerk balustrade met de LUMIGRIP® trapleuningen! Creëer een mooi geheel door naast de balustrade ook design trapleuningen toe te passen in uw woning.

Neem contact met ons op voor advies op maat en het maken van een vrijblijvende offerte!

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent