wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  stofzuigsysteem  /   snoover-stofzuigsysteem

Snoover stofzuigsysteem

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Door het gebruik van een centraal stofzuigsysteem verwijdert u stof uit de ruimte zonder uitblaas van fijnstof en nare luchtjes.

Centraal Stofzuigsysteem-1

De inbouwdozen, welke in de ruwbouw geplaatst dienen te worden, zijn speciaal ontworpen voor de Snoover van Snoek. De stofzuigers van Snoek zijn ontworpen om jarenlang zonder problemen te werken. De gebruikte materialen zijn dan ook zorgvuldig gekozen. Met zijn metalen behuizing is een Snoek centraal stofzuigsysteem vrijwel onverwoestbaar. Snoekmachines gebruiken een  stofzak voor filtering en stofopvang. Deze heeft voldoende opvang voor ongeveer een half jaar. De stofzak zorgt tevens voor de filtering van de lucht.  Door zijn grote formaat  (55 liter) is niet alleen de opvang groot, maar geeft deze ook weinig zuigkrachtverlies. ook als de stofzak bijna vol is! De stofzuiger kunt u plaatsen waar u maar wilt, bijvoorbeeld in de garage, CV-ruimte, zolder of bijkeuken.

 

Snoover - centraal stofzuigsysteem

Met het speciale stofcontact Snoover van Snoek kiest u voor een geïntegreerd contact waar u naast een normaal stopcontact, een schakelaar of dimmer ook een inlaatpunt voor uw stofzuigerslang heeft. Deze Snoover past in het schakelmateriaal van de bekende merken.Door het gebruik van een centraal stofzuigsysteem verwijdert u stof uit de ruimte zonder uitblaas van fijnstof en nare luchtjes. U werkt snel en makkelijk door uitsluitend gebruik te maken van de stofzuigslang die u koppelt aan de speciale aansluitpunten in de muur. Met het speciale stofcontact Snoover van Snoek kiest u voor een geïntegreerd contact waar u naast een normaal stopcontact, een schakelaar of dimmer ook een inlaatpunt voor uw stofzuigerslang heeft. Deze Snoover past in het schakelmateriaal van de bekende merken.

Met het speciale stofcontact Snoover kiest u voor een geïntegreerd contact waar u naast een normaal stopcontact, een schakelaar of dimmer ook een inlaatpunt voor uw stofzuigerslang heeft. Deze Snoover past in het schakelmateriaal van de bekende merken.

Richtingloze slanginsteek
De stofzuigerslang met de bediening op de handgreep is niet meer afhankelijk van een bepaalde positie. De slang kan dus ingestoken worden zonder te letten op de stand van de slang.

Met het speciale stofcontact Snoover van Snoek kiest u voor een geïntegreerd contact waar u naast een normaal stopcontact, een schakelaar of dimmer ook een inlaatpunt voor uw stofzuigerslang heeft. Deze Snoover past in het schakelmateriaal van de bekende merken.Inbouwdozen
De inbouwdozen, welke in de ruwbouw geplaatst dienen te worden, zijn speciaal ontworpen voor dit systeem. Zij zijn koppelbaar aan de in Nederland en Duitsland gebruikte standaard inbouwdozen voorde st de elektrische installatie. Dit is uitermate belangrijk voor een nette afwerking bij de eindmontage.

 

Meer van : Snoek Centraal Stofzuiger Apparatuur bv

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent