wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  stofzuigsysteem  /   snoerloze-stofzuigers-lg

Snoerloze stofzuigers LG

LG lanceert namelijk CordZero; een volledig snoerloze stofzuiger-collectie. Nooit meer gedoe tijdens het stofzuigen met snoeren!

  • Fotocollectie

Hulp in de huishouding

De grote trots uit de CordZero collectie is de sledestofzuiger, want als allereerste exemplaar ter wereld is deze sledestofzuiger volledig snoerloos. In mum van tijd het hele huis door, zonder ook maar één keer van stopcontact te hoeven wisselen: dat is nog eens vrijheid. Bovendien hoef je deze stofzuiger niet achter je aan te slepen; dankzij de speciale RoboSense-functie volgt de stofzuiger je op de voet. Verder heeft de stofzuiger een zeer krachtige accu en kan hij dankzij de grote stofbak en nieuwste compressor-technologie meer dan 1,2 liter stof kwijt. De sledestofzuiger heeft een vermogen van 620 watt en een zuigkracht van 200 watt. Wij kunnen ons geen trouwere hulp in de huishouding voorstellen!

LG CordZero sledestofzuiger € 799,-

Schone slaapster

Daarnaast omvat de CordZero collectie nog drie andere modellen. Ten eerste is er de bedstofzuiger, speciaal bedoeld om huisstofmijt en bacteriën van je matras te verwijderen. In de kop van de bedstofzuiger zit een trillend vlak, wat vuil, bacteriën en huisstofmijt van de matras omhoog trilt en vervolgens opzuigt. Daarnaast is er de steelstofzuiger met een bijzondere twee-in-één-functie: in de steel zit namelijk een handige kruimelzuiger. Deze steelstofzuiger is dus in te zetten om zowel even wat gemorste kruimels op te zuigen als je hele huis eens grondig te stofzuigen. En dan is er tot slot nog de robotstofzuiger. Deze slimme, volledig vierkante stofzuiger is in staat om je woonkamer volledig in zich op te nemen en zo te bekijken waar meubels en andere objecten staan. Terwijl jij rustig toekijkt, zorgt de robotstofzuiger ervoor dat jouw vloer weer volledig stofvrij is. Reken maar dat er geen centimeter wordt overgeslagen!

LG CordZero bedstofzuiger € 299,- | LG CordZero robotstofzuiger € 499,- | LG CordZero steelstofzuiger € 399,-

Wil je meer weten over deze revolutionaire stofzuigercollectie? Kijk dan ook eens hier.

Tags: snoerloos stofzuiger lg stofzuigers

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent