wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  ramen-kozijnen  /   schüco-raam-aws-naar-buiten-openend

Schüco Raam AWS naar buiten openend

Voor naar buiten openende ramen is het zeer goed isolerende Schüco Raam AWS systeem uitermate geschikt voor toepassingen op de Nederlandse markt, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Schüco Raam AWS naar buiten openend.

De dichtingen bieden de hoogste mate van energiebesparing en de ramen zijn handmatig of (optioneel) automatisch te bedienen. Met een inbraakwerendheid tot de klasse WK2 en een geraffineerde verdiepte of industriële vormgeving biedt het de architect, opdrachtgever én gebruiker de beste vorm en functie als het gaat om het realiseren van duurzame gebouwen met een Hollands tintje.

Het Schüco Raam AWS naar buiten openend systeem voor aluminium ramen biedt een brede keuze aan thermisch geïsoleerde kozijnen en vleugels in verschillende inbouwdiepten en uitvoeringen. Zo heeft het Schüco Raam AWS 70.HI systeem een U-waarde van 1,7 W/m2K. Deze hoge isolatiewaarde wordt bereikt door gebruik te maken van een speciale EPDM dichting in de vleugel en gepatenteerd schuim isolatiemateriaal in de profielen.

Het systeemconcept biedt ook vele opties als het gaat om afsluitbare grepen en inbraakwerende voorzieningen in WK2 uitvoering, waarbij de comfortabele en veilige bediening voor de gebruiker of bewoner altijd voorop staat.
Daarnaast kan het uitgerust worden met Schüco TipTronic. Hierdoor kunnen naar buiten draaiende ramen of klepramen individueel bediend worden, eventueel met een afstandsbediening. Ook integratie in een gebouwbeheersysteem is dan mogelijk of aansturing met een tijdschakelaar, bewegingsmelder en/of CO²-melder.

De architect heeft de creatieve vrijheid om het raamsysteem qua vorm en functie toe te passen in uiteenlopende projecten. Alle moderne kleuren zijn mogelijk, waarbij binnen en buiten verschillende kleuren kunnen worden toegepast. Voor het Schüco AWS 65 WF raamsyteem zijn bovendien afgeschuinde vleugels ontwikkeld die samen met de specifieke verdiepte vormgeving van het kozijn met stijlen en regels voor een verrassend schaduweffect en lijnenspel zorgen. Ook is het systeem te leveren met verdiept liggende Multi Contour (MC) profielen die gebouwen een traditioneel karakter geven.

Meer informatie: www.schueco.nl.

Publicatiedatum: 21 december 2010

Tags: wonen AE raam ramen Schüco Schuco Schueco Schüco Raam AWS nieuwbouw renovatie naar buiten draaiend

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent