wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  lichtkoepel-dakvenster  /   velux-modulaire-lichtstraten-winnaar-archiproducts-design-award

VELUX modulaire lichtstraten winnaar Archiproducts Design Award

VELUX beste in categorie gebouwschil; onderstreept uitstekende producteigenschappen

  • Fotocollectie

De VELUX Groep is tijdens de Archiproducts Design Awards bekroond met beste in de categorie 'Building Shell' voor haar VELUX modulaire lichtstraten. De VELUX modulaire lichtstraten zijn ontworpen in samenwerking met Foster + Partners en bieden een innovatieve, modulaire en duurzame oplossing voor glazen daken in grote ruimtes.

De Archiproducts Design Awards brengen de beste nieuwe ontwerpen samen binnen verschillende architectonische categorieën. De internationale design competitie georganiseerd door Archiproducts is opgericht om bedrijven te waarderen die in de waarde van een project geloven en om de beste designs met de wereld te delen als teken van innovatie en vooruitgang.

"VELUX modulaire lichtstraten geven architecten meer tijd voor het ontwerpen van oplossingen omdat ze minder tijd nodig hebben om te specificeren. We zijn daarom erg blij met deze prijs. Het erkent de baanbrekende aanpak van dakramen en structuren voor glazen daken die wij bij VELUX nemen," vertelt Michel Sombroek, algemeen directeur van VELUX Nederland verheugd.

VELUX modulaire lichtstraten hebben hoge duurzaamheidskwalificaties met uitzonderlijke energieprestaties en een verwachte levensduur van 40 jaar of meer. De lichtstraatmodules kunnen worden gecombineerd in verschillende constructies, zoals sheddak-, lessenaars-, zadeldaken en atriums, die zo perfecte oplossingen creëren voor allerlei typen gebouwen van scholen, kantoren, winkelcentra tot woningen.

Meer informatie over de Archiproducts Design Awards.

Tags: velux lichtstraat lichtstraten modulair Archiproducts Design Award

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent