wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  lichtkoepel-dakvenster  /   fakro-renofit-vervangingsdakraam

FAKRO renoFit vervangingsdakraam

Dakraam renoFit FAKRO past naadloos op andere dakramen.

Dakraam renoFit FAKRO past naadloos op andere dakramen.

Een dakraam blijft niet eeuwig houdbaar. Door verwering en gebruik hebben dakramen een beperkte levenscyclus. In de meeste gevallen is de interieurafwerking nog in perfecte staat. Het renoFit vervangingsdakraam van FAKRO biedt hierin uitkomst. Het renoFit vervangingsdakraam past naadloos op diverse oude sponningmaten van andere dakraamfabrikanten.

 

Het renoFit vervangingsdakraam is ontwikkeld om de steeds groter wordende vraag om oude dakramen te vervangen op te vangen. Het grote struikelblok voor het vervangen van een oud dakraam zijn de kosten die ermee gemoeid zijn. Het renoFit vervangingsdakraam is hiervoor de oplossing. Het dakraam kan namelijk zonder aanpassingen direct op de bestaande interieurafwerking worden geplaatst, dankzij de sponningmaten die corresponderen met de maatvoering van het oude dakraam. Dit bespaart veel montagetijd en daarmee geld.

RenoFit geeft een duurzame tint aan het vervangen van het oude dakraam dankzij zijn onderhoudsvriendelijke karakter. Het renoFit vervangingsdakraam bestaat geheel uit kunststof met inwendige stalen verstevigingselementen en is daardoor duurzaam en bestand tegen corrosie. Hierdoor is het dakraam geschikt voor ruimten waar langdurige vocht aanwezig is, zoals een badkamer, keuken of zwembad.
In ruimten waar een onderhoudsvriendelijk dakraam vereist is, maar de uitstraling van een houten dakraam gewenst is, biedt de renoFit met grenenlook uitkomst. Dit type dakraam oogt als een houten dakraam, maar bestaat geheel uit kunststof.

Dankzij de speciale EHU-A renoFit gootstukken is het mogelijk om het renoFit dakraam onverdiept in te bouwen, zodat het perfect op de bestaande interieurafwerking past.

Dankzij zijn constructie is het mogelijk om het uitgebreide assortiment aan FAKRO binnen- en buitenzonwering toe te passen op het renoFit vervangingsdakraam.

Meer informatie: www.fakro.nl.

Publicatiedatum: 03 oktober 2012

Tags: wonen bouwen verbouwen fakro vervangingsdakraam dakraam dak raam renofit interieur interieurafwerking dakramen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent