wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  lichtkoepel-dakvenster  /   fakro-lichtkoepel-met-vlak-glas

FAKRO lichtkoepel met vlak glas

Het moderne alternatief voor de traditionele lichtkoepel

  • Fotocollectie

Platte daken mogen gezien worden! En dat weet FAKRO. Vier jaar geleden brachten ze een nieuwe kijk op daglichtproducten voor het platte dak met de introductie van het platdakraam. Het ontwerp van dit prijswinnende raam kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en heeft een trend gezet in de markt. FAKRO vertaalt deze visie nu naar haar lichtkoepel, zodat ieder kan genieten van design op het dak.

Lichtkoepel met vlak glas

De FAKRO lichtkoepel met vlak glas is voorzien van een vlakke glasplaat in plaats van een traditionele koepel. De glasplaat is direct in het product geïntegreerd. Het betreft één compleet product, waarbij er geen aparte opzetmodules nodig zijn om het product af te maken. Bijzonder aan dit type is zijn betaalbare prijs, gecombineerd met een erg hoge kwaliteit en bijzondere esthetiek.

· Strak en minimalistisch design

De vlakke glasplaat, in plaats van de traditionele koepel, geeft dit product een strakke en minimalistische uitstraling. De glasplaat is in een hoogwaardig aluminiumprofiel vastgezet.

· Erg hoge isolatie binnen zijn prijsklasse

HR++ glas en de slim geïsoleerde opstand zorgen ervoor dat de FAKRO lichtkoepel met vlak glas optimaal energieverlies tegengaat. Het raam heeft namelijk een erg gunstige isolatiewaarde van Uw = 0,92 Wm²K.

· Montagegemak

Geen aparte opzetmodules die gekocht en gemonteerd hoeven te worden, maar één compleet product waarmee direct gewerkt kan worden. Zo gaat er geen tijd verloren tijdens de montage.

Uitvoeringen & accessoires

Dit product is in drie uitvoeringen leverbaar: vast (niet te openen), handmatig te openen en elektrisch te openen. Er zijn negen standaard afmetingen die variëren tussen 60 x 60 cm en 120 x 120 cm. Voor extra wooncomfort is de lichtkoepel met vlak glas uit te breiden met FAKRO’s volledige assortiment binnenzonweringen voor platdakproducten.

Tags: lichtkoepel met vlak glas strak design plat dak isolatie Fakro

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent