wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  lichtkoepel-dakvenster  /   dakvensters-van-velux-laten-plaatsen-via-internet

Dakvensters van VELUX laten plaatsen via internet

Met de start van Proflink kunnen particulieren die behoefte hebben aan meer ruimte en daglicht, eenvoudig de hulp van een professional inroepen.

Met de start van Proflink kunnen particulieren die behoefte hebben aan meer ruimte en daglicht, eenvoudig de hulp van een professional inroepen.

In een handomdraai vinden ze na het invullen van een aantal vragen het dichtstbijzijnde professionele bedrijf, dat hen kan adviseren over VELUX producten en zorg kan dragen voor de verbouwing. Zo speelt dakvensterspecialist VELUX in op een veelgestelde vraag naar goede professionals.

Proflink schakel tussen klant en verwerker

Proflink is een online zoeksysteem van dakvensterspecialist VELUX (www.velux.nl/proflink) waar particulieren snel een professionele verwerker kunnen vinden. De opzet van het initiatief is zeer gebruiksvriendelijk. Een particulier doet op de website van VELUX inspiratie op en vult vervolgens op Prolink zijn wensen en gegevens in. De gekozen professional bij hem uit de regio voorziet hem dan van een vrijblijvend offerte en deskundig advies. Bij akkoord wordt er een afspraak gemaakt. Het gaat hierbij om werkzaamheden als het plaatsen van dakvensters en daglichtsystemen in schuine daken, het plaatsen van daglichtkoepels op platte daken en het verzorgen van complete zolderverbouwingen.

Professionele inbouw

VELUX streeft dienstverlening op kwalitatief hoog niveau na. Daarom voldoen alle deelnemende bedrijven aan een aantal criteria op het gebied van bedrijfsvoering, garantie, praktijkervaring en klantgerichtheid. Daarnaast worden alle aangesloten bedrijven jaarlijks getraind. Hierdoor krijgt de particulier de garantie dat de VELUX producten op de juiste manier en volgens de meest recente Uitvoeringsrichtlijn worden gemonteerd.

Over VELUX

VELUX zorgt voor een aangenamere leefomgeving onder het dak, door deze te voorzien van daglicht en frisse lucht. Naast een ruim aanbod van dakvensters en daglichtsystemen voor hellende daken, biedt VELUX tevens oplossingen voor platte daken. Het assortiment van VELUX bestaat bovendien uit vele typen raamdecoratie, buitenzonweringen, rolluiken, op afstand bedienbare producten en producten aangestuurd door zonne-energie.

VELUX bezit productievestigingen in tien landen, verkoopmaatschappijen in bijna veertig landen en is één van de sterkste merken in de wereldwijde sector bouwmaterialen. Producten van VELUX zijn in vrijwel de gehele wereld verkrijgbaar. VELUX Nederland B.V. is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Group, onderdeel van de VKR Holding A/S. Bij de VELUX Group zijn meer dan 10.000 medewerkers werkzaam. Kijk voor meer informatie: www.velux.nl.

Publicatiedatum: 10 maart 2009

Tags: wonen bouwen verbouwen zolder dakvensters zolders VELUX professional daglicht daglichtsystemen daglichtkoepels AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent