wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  lichtkoepel-dakvenster  /   lichtstraten

Lichtstraten

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Stijlvol wonen met een houten lichtstraat van Niek Roos
Niek Roos BV is de specialist op het gebied van houten lichtstraten en daklichten. Een aanbouw aan uw huis is prachtig, maar het is bijna niet te voorkomen dat het donkerder wordt in huis. Niek Roos biedt u de oplossing! Een lichtstraat is een stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en uw ruimte optisch groter te laten lijken. Het frame van de lichtstraten wordt gemaakt van hout, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. De buitenzijde wordt afgewerkt met aluminium daklijsten, zodat de lichtstraten onderhoudsvrij zijn.

Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding? Meer dan het halve werk
Wanneer u een lichtstraat overweegt, is een goede voorbereiding van essentieel belang. Daarbij past een zorgvuldig en deskundig advies. U wilt tenslotte maximaal woongenot van uw lichtstraat hebben. Of u nu bouwt in eigen beheer of met een aannemer, Niek Roos kan u van dienst zijn op dit gebied. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze medewerkers, om te kijken naar uw wensenen de mogelijkheden.

Kwaliteit en variƫteit

Kwaliteit en variëteit in lichtstraten en daklichten
Bij Niek Roos staan uw wensen centraal. Wij ontwerpen, vervaardigen en monteren daklichten en lichtstraten in alle gewenste afmetingen met de beste glassoorten. Het frame van de lichtstraten wordt gemaakt van hout, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. De buitenzijde wordt afgewerkt met aluminium daklijsten, zodat de lichtstraten onderhoudsvrij zijn. Daarnaast geven we 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid.

Meer van : Niek Roos Serrebouw bv

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent