wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  isolatie  /   isobouw-introduceert-een-decoratieve-én-luchtdichte-binnenisolatie

IsoBouw introduceert een decoratieve én luchtdichte binnenisolatie

De grootste EPS-leverancier in de Benelux, IsoBouw Systems bv, brengt een gepatenteerd binnenisolatiesysteem op de markt; SlimFix® Deco.

De grootste EPS-leverancier in de Benelux, IsoBouw Systems bv, brengt een gepatenteerd binnenisolatiesysteem op de markt; SlimFix® Deco.

SlimFix® Deco is toepasbaar bij het na-isoleren van hellende daken tussen de gordingen aan de binnenzijde van het dak.

 

Ten opzichte van traditionele systemen, of alle andere alternatieven, is SlimFix® Deco veel sneller verwerkbaar. Dankzij de decoratieve SlimFix® Deco isolatieplaten en de gepatenteerde Deco Klik- en Naadprofielen wordt een zolder in slechts 3 handelingen voorzien van een isolerend en esthetisch afgewerkt plafond.
De 3 handelingen zijn:
1: het vastschroeven van de profielen
2: het inklemmen van de, eventueel door de fabrikant op maat gemaakte, isolatieplaten,
3: het handmatig vastklikken van de afdekprofielen.

Naast hun decoratieve functie zorgen de profielen ervoor dat de constructie luchtdicht wordt afgesloten. Dit laatste is belangrijk omdat luchtkieren tot warmteverlies kunnen leiden. Het realiseren van een luchtdichte aansluiting is normaliter een zeer lastige opgave. SlimFix® Deco in combinatie met het Deco-profielsysteem lost dit probleem moeiteloos en zonder extra handelingen op.

SlimFix® Deco is leverbaar in de standaardlengte van 1300 mm of op specificatie van 1000 t/m 1600 mm lengte. Dit betekent dat de platen afgestemd kunnen worden op het project, waardoor veel zaagwerk en afval wordt voorkomen. De breedte is standaard 1020 mm of indien gewenst ook te verkrijgen in een breedte van 510 mm. Er zijn 2 versies verkrijgbaar: Platen met een Rc-waarde van 2,5 (SlimFix® Deco 2.5) en van 3.0 (SlimFix® Deco 3.0).

Meer informatie kunt u vinden op: www.isobouw.nl/SlimFixDeco.

Publicatiedatum: 21 september 2010

Tags: wonen AE bouwen verbouwen isoleren isolatie IsoBouw binnenisolatie na-isolatie na-isoleren dak daken dakisolatie SlimFix Deco

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent