wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  isolatie  /   eco-futural-aliplasts-best-isolerende-ramen--en-deurenserie

ECO-FUTURAL: Aliplast´s best isolerende ramen- en deurenserie

Met ECO-FUTURAL brengt Aliplast Aluminium Systems een nieuw superisolerend 3-kamerprofiel voor aluminium ramen en deuren op de markt.

  • Fotocollectie

De voordelen van de nieuwe serie ECO-FUTURAL zijn talrijk. Denk daarbij maar aan de superperformante isolatiewaarden (Uw 1,35) die dit systeem te bieden heeft. Zo evenaart het ECO-FUTURAL standaardprofiel met een inbouwdiepte van 65mm heel vlot de thermische prestaties van een profiel met een inbouwdiepte van 75mm.

Strakke en hedendaagse look

Verder scoort dit nieuwe systeem ook heel sterk op esthetisch vlak: ramen en deuren die vervaardigd worden met de slanke ECO-FUTURAL profielen geven uw huis een strakke en hedendaagse look door de toepassing van gelijkliggende glaslatten.

Lange levensduur

De ECO in ECO-FUTURAL wijst niet enkel op de ecologische sterkte van dit nieuwe systeem, maar ook op het economische aspect. De slanke, hyperisolerende aluminium profielen kunnen gemakkelijk een levensduur halen van 50 jaar of meer, terwijl u onafgebroken een maximum aan energie bespaart door het hoge isolatierendement! Meer informatie: www.aliplast.com.

Publicatiedatum: 24 maart 2009

 

 

Tags: wonen bouwen en verbouwen isolatie Aliplast isolerend ECO-FUTURAL 3-kamerprofiel alumiminium ramen raam deuren deur ecologisch besparen AE gevel gevels

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent