wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  isolatie  /   bespaar-energie-met-slimfix-deco

Bespaar energie met SlimFix Deco

TNO-gekeurd isolatiesysteem verovert Nederland

  • Fotocollectie

Dertig procent van de warmte gaat verloren via het dak. Het isoleren van de zolder is daarom de meest effectieve manier om je energierekening te verlagen (tot wel € 500,- per jaar). Het door TNO-gecertificeerde SlimFix Deco isolatiesysteem van IsoBouw helpt je daarbij.

IsoBouw is één van de grootste leveranciers van isolatiematerialen in de Benelux. Via de bouwmaterialenhandel leveren zij onder meer het zeer succesvolle SlimFix Deco isolatiesysteem. SlimFix Deco wordt toegepast voor het na-isoleren van hellende daken tussen de gordingen aan de binnenzijde van het dak.

Supersnelle en eenvoudige montage

Ten opzichte van ouderwetse systemen is SlimFix Deco veel sneller en eenvoudiger verwerkbaar. Dankzij de decoratieve isolatieplaten en de Deco Klik-profielen wordt een zolder in slechts drie eenvoudige handelingen voorzien van een isolerend en modern afgewerkt plafond.
De drie handelingen zijn:
1: Vastschroeven van de profielen
2: Inklemmen van de isolatieplaten
3: Handmatig vastklikken van de afdekprofielen.

Als enige TNO-gekeurd

Naast een decoratieve functie zorgen de profielen ervoor dat de constructie luchtdicht wordt afgesloten. Dit laatste is belangrijk omdat luchtkieren tot warmteverlies kunnen leiden. Het realiseren van een luchtdichte aansluiting is normaliter een zeer lastige opgave. SlimFix Deco in combinatie met het Deco-profielsysteem lost dit probleem moeiteloos en zonder extra handelingen op. SlimFix Deco is het enige verkrijgbare systeem waarbij de luchtdichtheid door TNO gecontroleerd is. Het rapport kun je opvragen via www.zolderisoleren.nl.

BTW-verlaging

Voor de handige doe-het-zelver is de montage van SlimFix Deco kinderspel. Laat je de werkzaamheden toch liever uitvoeren door een professioneel bedrijf? Dan kun je profiteren van een tijdelijk door de overheid verlaagd BTW-tarief.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: wonen bouwen verbouwen isobouw slimfix deco isolatiesysteem zolder

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent