wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  gereedschap  /   pzg-retail-concept-lanceert-met-sam-r7®-revolutionaire-verfborstel

PZG Retail Concept lanceert met SAM R7® revolutionaire verfborstel

De SAM R7® verfborstel is er weldoordacht gekomen. Het is dan ook een verfborstel die zonder meer voor een revolutie zorgt.

De SAM R7® verfborstel is er weldoordacht gekomen. Het is dan ook een verfborstel die zonder meer voor een revolutie zorgt.

De R7® is uitgerust met een gloednieuwe vezel waarmee je voortaan probleemloos met alle verven op alle oppervlakken kan schilderen.

 

Door de VOC-wetgeving* waren producenten van verfborstels genoodzaakt op zoek te gaan naar alternatieven voor de klassieke borstel met varkensharen of synthetische vezels.

Pluspunten

Goed gereedschap is het halve werk. Met de nieuwe SAM R7® heb je iets revolutionairs in handen. Deze serie borstels is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende verfproducenten. De haren van de R7® borstel zijn vervaardigd van een unieke gepatenteerde kunststof vezel. Bovendien bevat de R7® borstel tot drie keer zoveel haren als een traditionele borstel. Daardoor is een perfect resultaat gegarandeerd, welke verf de klant ook kiest.

Wat maakt de SAM R7® uniek

De SAM R7® is met recht revolutionair te noemen. Met zeven productvoordelen gaat PGZ de consument overtuigen dat deze kwast niet alleen prettiger werkt, maar ook een superstrak eindresultaat oplevert. Deze zeven kenmerken zijn:
- voor alle verven
- makkelijk te reinigen
- betere vloeiing
- betere dekking
- betere opname
- geen haaruitval
- behoudt zijn vorm

Voor alle verfsoorten

De doe-het-zelver heeft maar één interesse: een perfect eindresultaat.
Onderzoek toont aan dat de consumenten vandaag nog weinig kennis hebben van de kwaliteit van schildersgereedschappen en moeite hebben met de keuze van de juiste borstel voor de schildersklus. SAM R7® maakt de keuze voor de consument gemakkelijk: één verfborstel, altijd een perfect resultaat!

Tags: wonen bouwen verbouwen kwast verf schilderen PGZ Retai Concept SAM R7 verfborstel verfkwast verfborstels verfkwasten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent