wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  gereedschap  /   handige-en-degelijke-schroefboormachines

Handige en degelijke schroefboormachines

Op zoek naar een handige en degelijke schroefboormachine? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt de juiste schroefboormachine vinden op Toolstation.nl.

  • Fotocollectie

Zij hebben op het gebied van schroefboormachines de machines waarbij de kwaliteit heel erg belangrijk is. Voor elke doe - het - zelver en vakman zjn er verschillende machines op de markt. Je kunt vaak kiezen uit merken zoals Bosch, Hitachi, Makita en Metabo. Als je en machine koopt van deze A-merken dan ben je verzekerd van goede kwaliteit en een lange levensduur.

Verschillende versies

Je hebt schroefboormachines van 3,6 V, 10,8 V, 12 V, 14,4 V, en 18 V. Bij alle machines wordt er gebruik gemaakt van accu's. Bij een schroefboormachine krijg je sowieso 1 accu, maar bij andere machines krijg je 2 of 3 accu's erbij. Ben je een vakman en maak je elke dag gebruik van schroefboormachines? Dan is het belangrijk om hier een goede keuze in te maken. Soms kun je ook kijken naar speciale packs. Bij elke pack zit er naast de schroefboormachine ook de accu slagschroevendraaier bij. En natuurlijk hoef je niet een vakman te zijn om zo een pack aan te schaffen.

Bekijk op toolstation.nl de schroefboormachines en vergelijk ze met elkaar. Zo kun je gelijk zien wat elke machine kan en kijken wat je precies nodig heb. Naast elektrisch gereedschap heeft Toolstation.nl meerdere producten in het assortiment. Hierbij kun je denken aan tuingereedschap, ijzerwaren, verlichting en nog veel meer!

Tags: boormachine schroefboormachine toolstation schroefboormachines toolstation.nl

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent