wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  gereedschap  /   bosch-lanceert-psr-select-eerste-draadloze-schroevendraaier-met-geïntegreerde-accessoires

Bosch lanceert PSR Select: eerste draadloze schroevendraaier met geïntegreerde accessoires

PSR Select: de bitjes altijd bij de hand.

PSR Select: de bitjes altijd bij de hand.

Elke handige Harry of Henrieke herkent zich vast in deze situatie: het ene moment zet je een IKEA-kastje in elkaar, het volgende bevestig je een stopcontact of sluit je jouw nieuwe deurbel aan (ding-dong!). De ene schroevendraaierklus is echter de andere niet en voor elke toepassing heb je een ander soort bitje nodig – en dus is wisselen nodig. Maar waar lag dat juiste bitje nu weer in die grote en (geef maar toe) rommelige doehet- zelfkoffer? Bespaar jezelf de frustratie van zoekgeraakte accessoires, want Bosch introduceert de PSR Select: de eerste draadloze schroevendraaier met ingebouwde cilinder. Deze bevat de 12 meest gebruikte schroevendraaierbitjes, die je naar believen kan latenronddraaien en doorschuiven, zonder ze één keer uit de geïntegreerde houder te moeten halen.

 

Revolvermagazijn
De interne mechaniek van de PSR Select laat zich eigenlijk het best omschrijven als een soort revolvermagazijn: door eenvoudigweg te draaien aan de cilinder tot het gewenste bitje verschijnt in het kijkraampje en de schakelaar in te drukken, wordt het juiste bitje naar voren geduwd in de bithouder. Dankzij dit Easy Select Systeem heb je voor elke toepassing meteen het juiste bitje bij de hand. Bijkomend voordeel is dat de verschillende accessoires niet meer zomaar rondslingeren en zoekraken.

Fijne krachtpatser
De PSR Select kan schroeven aan tot wel 5 mm en is superkrachtig dankzij de 3,6 Volt Lithium-Ion batterij die met één laadbeurt 90 keer kan schroeven. Verbazingwekkend dat hij toch maar 500 gram weegt, niet? Je zult er in ieder geval geen ‘kluselleboog’ aan over houden! Dankzij de Lithium-Ion technologie is de accu van de schroevendraaier trouwens steeds geladen, ook al heb je het toestel een tijd niet meer gebruikt. Bovendien kan je hem na elke klus zonder problemen weer terug op zijn lader leggen – of de accu nu vol, halfvol of leeg is – zonder dat dit zijn prestaties aantast.

De Bosch PSR Select is verkrijgbaar in de meeste doe-het-zelf-zaken vanaf juni 2012 voor een aanbevolen aankoopprijs van € 74,95 inclusief BTW. Voor deze prijs wordt de automatische schroevendraaier geleverd in een mooie draagbox met lader en 12 standaard schroevendraaierbitjes.

Meer informatie: www.bosch-do-it.nl.

Publicatiedatum: 26 mei 2012

Tags: wonen bouwen verbouwen bosch schroevendraaier psr select bit draadloos schroevendraaierbitjes

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent