wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  gereedschap  /   boren-schroeven-schuren-én-zagen-met-1-machine

Boren, schroeven, schuren én zagen met 1 machine?

Dat kan, met de nieuwe eVo Multitool van Black & Decker®.

Dat kan, met de nieuwe eVo Multitool van Black & Decker®.

De eVo Multitool is een nieuwe machine van Black & Decker®. Met deze snoerloze 4-in-1-machine kan de consument boren, schroeven, schuren én zagen. De eVo Multitool is te koop bij de betere doe-het-zelfzaken en bouwmarkten voor een adviesprijs van € 230, inclusief twee accu's, opbergkoffer en accessoires.

 

De doe-het-zelver kan met de eVo Multitool 80% van de meest gebruikelijke klussen in en om het huis uitvoeren. En dat met maar één machine. Dit bespaart de consument geld en opbergruimte. De machine is praktisch in gebruik. De verschillende koppen voor het apparaat zijn makkelijk te verwisselen. De eVo Multitool is bovendien compact en licht in gewicht. De consument kan met dit apparaat gemakkelijk werken, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Europese patenten
De eVo Multitool is een innovatieve machine met verschillende Europese patenten. Het veiligheidsmechanisme zorgt ervoor dat het apparaat niet werkt zonder kop. De basisunit heeft een sleutelvrije aansluiting van de koppen. Met een simpele druk op de knop kan van kop en toepassing worden gewisseld.

Eind 2012
Black & Decker® investeert voor al haar producten steeds in nieuwe toepassingen. Dus ook voor de eVo Multitool. Eind 2012 zal de machine worden uitgebreid met verschillende nieuwe koppen. Een kop die het mogelijk maakt om te boren in steen. Een kop met oscilerende functie voor schrapen, kleine slijp- en zaagtoepassingen. En als laatste een kop voor nóg sneller schroeven en schroefklussen in hardere materialen.

Meer informatie: www.blackanddecker.nl

Tags: wonen bouwen verbouwen evo multitool black decker klussen doe het zelf

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent