wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  garage  /   parkeer-je-auto-in-je-man-cave

Parkeer je auto in je man cave

Heb jij al een echte man cave? Voor de meeste mannen is het echt een must. Een mooie auto is ook een must. Waarom deze twee niet combineren?

  • Fotocollectie

Ikwilvanmijnautoaf.nl heeft uitgezocht hoe je dit kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan auto-onderdelen gebruiken als interieur in je man cave.

De locatie van de man cave

De locatie van de man cave is van belang als je een auto in je man cave wilt parkeren of auto-onderdelen wilt verwerken. Op een kleine zolderkamer wordt dat lastig. Maar wanneer je man cave in de garage of kelder is, dan is het zeker mogelijk. Hier heb je genoeg ruimte om al jouw ideeën uit te voeren. Maak er een echte relaxplek van voor jouw en je vrienden.

De inrichting van de man cave

De inrichting van de man cave moet je naar jouw eigen smaak indelen. Een (bier)koelkast of bar is natuurlijk wel een goed idee. Wat dacht je van een bar gemaakt van auto-onderdelen. Maak de ultieme man cave bar met de voor- of achterkant van een auto en leg hier een blad op en je hebt een unieke bar. Met een pooltafel of dartbord zorg je ervoor dat je ook iets leuks kan doen in de ruimte. Met een zithoek en barkrukken maak je het geheel af. Met oude autobanden kun je hele leuke, creatieve barkrukken maken en met een oude motorblok als ondersteuning van een glasplaat maak je een leuke tafel voor in de zithoek. De zithoek zelf is dan natuurlijk gemaakt van autostoelen. Je kunt nu ontspannen!

Richt het samen in

Het is natuurlijk leuk om alles helemaal naar je eigen stijl in te richten, maar het wordt nog leuker en gezelliger om het met je vrienden te doen die waarschijnlijk toch in je man cave langs komen. Samen kunnen jullie er echt iets moois van maken. Gooi alle ideeën op een hoop en verzamel alle onderdelen.

Tags: man cave auto interieur ikwilvanmijnautoaf ikwilvanmijnautoaf.nl

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent