wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  domotica  /   sfera-buitenpost

Sfera buitenpost

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Sfera: innovatieve buitenpost van BTicino.

Sfera buitenpost

BTicino blaast het assortiment buitenposten nieuw leven in en presenteert met Sfera New een serie buitenposten die synoniem staat voor elegantie, gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid. Hierbij is esthetiek één van de onmiskenbare troeven van de nieuwe Sfera buitenposten. Ze hebben een elegant en stijlvol design, heldere lijnen en zorgvuldig geselecteerde materialen. Met perfecte uitlijning van de modules van de intercom en veel keuzevrijheid in de afwerking door de onbeperkte combinaties en kleuren die naadloos aansluiten bij elk exterieur. All Metal voor een aluminiumlook, All White voor fris wit en All Street voor antraciet. De dikte buiten de muur is slechts 15 mm. Bij je prachtige woning hoort toch ook een afwerking tot in de details?

De nieuwe Sfera buitenposten kenmerken zich door:

De nieuwe Sfera buitenposten kenmerken zich daarnaast door:
- Zicht in het donker. De zeer geavanceerde videofunctie, met een dag/nachtcamera, die dankzij de infrarode led en filter ook bij beperkte lichtomstandigheden een optimale zichtbaarheid garandeert.
- Zichtbaarheid van de omgeving. De breedhoeklens van de camera, met een verticaal bereik van 96° en een horizontaal bereik van maar liefst 135°, voor een ruim, duidelijk beeld.
- Flexibiliteit in combinaties. Op het gebied van toegangscontrole heeft de gebruiker de keuze uit een badgelezer, gecodeerd toetsenbord of biometrische lezer van digitale vingerafdrukken. Elk van deze drie mogelijkheden past perfect in het geheel van de intercom en is eenvoudig te programmeren en gebruiken.
- Levensloopbestendig wonen. De nieuwe Sfera intercom biedt, dankzij het vertrouwde BTicino Design for All concept, ook maximaal gebruikscomfort voor gebruikers met auditieve of visuele beperkingen. Nieuw op dit gebied is de teleloopfunctie voor buitenposten; een module die ervoor zorgt dat mensen met een hoorapparaat alle auditieve signalen opvangen vanuit de intercom.

Met behoud van de strakke vormgeving is er ook gedacht aan installatie in vandalismegevoelige omgevingen. BTicino ontwikkelde Sfera Robur, een intercom met alle pluspunten van de Sfera New, maar met een hoge slagvastheid conform IK 10. Bekijk de animatie op het YouTube kanaal van Legrand Nederland of ga naar de website voor meer informatie.

BTicino Sfera buitenposten

Meer van : Legrand Nederland B.V.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent