wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  domotica  /   schakelmateriaal

Schakelmateriaal

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Schakelmateriaal BTicino als volwaardig onderdeel van het interieur, voor elke woning.

Schakelmateriaal Legrand en BTicino

Bij Legrand Nederland vinden dat het in- en uitschakelen van de verlichting geen ‘noodzakelijk’ onderdeel is in een woning. Het schakelmateriaal kan juist een mooi sieraad op de muur zijn. Het daagt uit om er gebruik van te maken. Daarom heeft Legrand Nederland met de merken Legrand en BTicino een uitgekiend assortiment samengesteld. Van onopvallend schakelmateriaal tot prachtig Italiaans design dat gezien mag worden. Door het gebruik van verschillende materialen, vormen en afwerkingen is er voor elk interieur en type woning een passende oplossing. Er zijn zeer veel functies en mogelijkheden beschikbaar, zoals LED-dimmers, de weergave van uw energieverbruik en een mooi touchscreen dat automatisch doorschakelt naar de camera bij de voordeur als er wordt aangebeld.

Ontdek de Legrand en BTicino series

- Niloé: het eco-schakelmateriaal programma van Legrand. Een functioneel en compleet assortiment. Flexibel en aanpasbaar voor een perfecte installatie, zelfs op oneffen muren.
- Livinglight van BTicino: één naam, oneindig veel mogelijkheden. Unieke kleuren en kwalitatieve materialen. Draadloze oplossingen die eenvoudig aan te passen zijn.
- Livinglight Air van BTicino: de subtiele kunst van perfectie. Verrassend vlak en ongelooflijk luxe. Een uniek interieur dankzij het exclusieve design. Slechts 7 millimeter dik.
- Axolute van BTicino: uitmuntend in technologie, verfijning en design. De pure materialen en innovatieve oplossingen dragen bij aan comfort, stijl en identiteit.

Voor alle mogelijkheden en meer informatie, bezoek onze websites www.legrand.nl en www.bticino.nl.

Meer van : Legrand Nederland B.V.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent