wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  domotica  /   philips-insight-baby-monitor

Philips Insight Baby Monitor

Live beeld, geluid en communicatie op afstand met de Philips Insight Baby Monitor.

 Live beeld, geluid en communicatie op afstand met de Philips Insight Baby Monitor.

 

Philips introduceert een Insight Baby Monitor die het (groot)ouders mogelijk maakt om van afstand hun baby te zien, te horen en te troosten. Vanuit de woonkamer, het werk of zelfs van vakantie kan via een app worden ingeschakeld vanaf een iPhone of iPad om live te zien, en te reageren op, wat er in de babykamer gebeurt. Dankzij de handige ‘Push to Talk’-functie van de app kunt u tevens tegen uw kind praten of een slaapliedje zingen zonder dat u de babykamer hoeft te betreden. 

 

De Philips Insight Baby Monitor B120E biedt een oplossing voor dagelijks gebruik, maar ook voor wanneer ouders of grootouders niet thuis zijn. Ook ’s nachts, want dankzij de nachtfunctionaliteit is de baby zelfs in het donker goed te zien. Met de ingebouwde temperatuur- en luchtvochtigheidssensor kunt u de omstandigheden in de kamer van uw baby nauwlettend in de gaten houden. Vooral bij pasgeborenen is dit van groot belang.

 

App-enabled-wat?

De Philips Baby Monitor B120E valt onder de zogenaamde App-enabled-accessoires, wat betekent dat een product door een app(licatie) is aan te sturen en te gebruiken. Zo zal Philips bijvoorbeeld ook een koffie- en keukenmachine introduceren waarmee je via je smartphone of tablet je favoriete recept maakt. In tegenstelling tot traditionele babycamera’s zorgt de Philips app ervoor dat de live-beelden beveiligd en versleuteld zijn, wat het extra veilig maakt. 

 

De B120E Insight Baby Monitor is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 169 euro. De benodigde app is verkrijgbaar onder de naam In.Sight in de iTunes Store en via Google Play. 

 

Meer informatie: www.philips.nl

 

Publicatiedatum: 5 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: philips insight baby monitor babymonitor

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent