Foto: Logi-Circle-huis-camera

Logi Circle Portable Home Connection Camera

Nieuwe huiscamera Logi Circle is ontworpen om thuis niets te hoeven missen.

Logitech introduceert de Logi Circle Portable Home Connection Camera. Deze camera en bijbehorende app zorgen ervoor dat alles wat thuis gebeurt te zien is op je smartphone. Hierdoor kun je direct contact hebben met iedereen die thuis is en hoef je niets te missen.

'Er is een nieuwe ontwikkeling in home monitoring gaande”', zegt Andy Hoekstra, Country Manager Benelux bij Logitech. 'De connected-wereld van tegenwoordig verandert de manier waarop mensen met camera’s in woningen omgaan. Bij videobewaking gaat het niet langer alleen om beveiliging, maar om verbonden te blijven met ons huis en onze familie. Elke dag vinden er thuis mooie momenten plaats, gepland of juist spontaan. De Logi Circle is ontworpen om deze momenten vast te leggen, ongeacht waar je op dat moment bent of wat je doet. Zie hoe je kinderen spelen of hoe je hond achter zijn eigen staart aanrent, zelfs wanneer je boodschappen doet, op zakenreis of op kantoor bent.'

Slimme filtering
Met de Logi Circle ervaar je direct wat er thuis gebeurt. Via de gratis app voor iOS of Android kun je Live HD Video streamen via WiFi, met 2-Way Talk & Listen. De Scene Intuition-technologie zorgt voor een slimme filtering van alle video’s, zodat je alleen dat ziet wat belangrijk is. Het leert de leefpatronen in huis te herkennen en filtert de beelden, zodat er alleen een alert wordt verzonden bij interessante activiteiten. Hierdoor hoef je niet langer door al het beeldmateriaal te zoeken. Wanneer je wilt zien welke activiteiten in huis hebben plaatsgevonden, biedt de Day Briefs-optie een automatisch gegenereerde videosamenvatting van 30 seconden met de beste momenten van die dag. Deze beelden zijn dagelijks met een druk op de app eenvoudig te bekijken.

Draagbaar en oplaadbaar
Aangezien het leven nooit stilstaat, is de Logi Circle draagbaar en oplaadbaar. Neem de camera mee naar elke kamer en plaats deze, wanneer de camera moet worden opgeladen, in de meegeleverde magnetische oplaadring. De oplaadbare batterij kan tot drie uur streamen en gaat in de energiebesparende modus tot 12 uur mee.

Prijs en beschikbaarheid
De Logi Circle is het tweede product dat geïntroduceerd is onder het nieuwe Logi-label. De Logi Circle is nu al te bestellen via een pre-order en is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf oktober dit jaar voor een adviesprijs van 199,- euro. Kijk voor meer informatie op www.logitech.com.

Reacties
Anderen bekeken ook