wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  domotica  /   connex-deurcommunicatiesysteem-myintercom

Connex deurcommunicatiesysteem myIntercom

Connex introduceert IP-gebaseerde video-deurinstallatie voor smartphone en tablet: myIntercom.

  • Fotocollectie

Connex Telecom heeft met myIntercom van Behnke Telecom een nieuwe video-oplossing voor deurcommunicatie gepresenteerd. De IP-gebaseerde intercom combineert design, comfort en een ongekend groot aantal functies in één deurcommunicatiesysteem.

Spraak en camerabeeld van de video-deurinstallatie worden naar de smartphone of tablet van de gebruiker verzonden, onderweg of thuis. Op die manier kan altijd en overal met bezoekers worden gesproken, kan worden gezien wie er voor de deur staat en kan de deur met één druk op de knop worden geopend. De ingebouwde camera levert dankzij de hoogwaardige HDTV-sensor een scherp live-beeld. Een historisch geheugen slaat de laatste 20 bezoekers met beeld, datum en tijdstip op.

De installatie van de nieuwe deurcommunicatie-oplossing van Connex is uiterst eenvoudig. Naast aansluiting van de deurcommunicatie-installatie op het elektriciteitsnetwerk volstaat het aansluiten van de netwerkkabel met de aanwezige router. Dankzij 1000eyes®-technologie is de installatie vervolgens direct gebruiksklaar.

Het spraakverkeer en het camerabeeld worden via de router verzonden naar iPhones, iPads en Android-apparatuur. Dat beperkt zich niet tot het lokale (LAN) netwerk in de woning, maar omvat ook ontvangst buitenshuis via internet (WAN) of UMTS. De bijbehorende app voor smartphone of tablet kan eenvoudig worden gedownload via de Apple App Store of Google Play (Android-toestellen).

Het deurstation is verder uitgevoerd met naamveld met ledverlichting. De verlichting en het openen van de deur worden met één druk op de knop geactiveerd. Optioneel kan de installatie worden uitgebreid met een deurgong, alsook met een aparte drukknop voor het openen van de deur in het geval de smartphone of tablet niet binnen handbereik is.
Voor de uitvoering van het frontpaneel van het deurcommunicatiesysteem kan worden gekozen uit een rvs-, aluminium-, wit gepoedercoat of goud geanodiseerd aluminiumvariant.

Meer informatie: www.connextelecom.nl

Publicatiedatum: 29 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: connex deurcommunicatiesysteem myIntercom IP-gebaseerd intercom video-deurinstallatie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent