wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  domotica  /   deurcommunicatie2

Deurcommunicatie

  • Fotocollectie

Deurcommunicatie, voor meer veiligheid in huis is tegenwoordig standaard. Met een uniek idee heeft Gira het onderwerp voor opdrachtgevers bij nieuwbouw en renovatie echter weer spannend gemaakt: de fabrikant van schakelaars en elektrotechnische installatiesystemen biedt een deurcommunicatiesysteem aan in het design van de Gira schakelaarprogramma's. Compact, elegant en een technologisch hoogstandje: het Gira huisstation video opbouw. Visueel kenmerk is de gladde voorzijde van het apparaat, hier in het afdekraam Gira Esprit, glas zwart/kleur aluminium.

 

Productomschrijving

Gira maakt techniek eenvoudig. Installeren zonder uitgebreide bekabelingswerkzaamheden bij renoveren en configureren zonder dat alle woningeigenaren aanwezig zijn - dat is mogelijk door de 2-draads bustechnologie en het concept van ingebruikstelling door één persoon. Daarvoor heeft Gira de deurcommunicatie geïntegreerd in de wereld van de schakelaarprogramma's. Met het Gira deurcommunicatiesysteem kunnen nu ook wat betreft videofunctionaliteit objecten met maximaal 28 wooneenheden worden gerealiseerd. De Gira huisstations zijn verkrijgbaar in een keur van designvarianten en verschillende kleuren kunnen met de meest uiteenlopende afdekraamvarianten worden gecombineerd.

 

Het is eindelijk afgelopen met de vormgevingchaos in de gang - deurintercominstallatie, lichtschakelaars en wandcontactdozen passen allemaal in dezelfde Gira afdekramen en vormen zo een stilistische eenheid. Daarbij zijn verschillende afdekraamvarianten beschikbaar, die bij de meest uiteenlopende woonwerelden passen. De modulaire opbouw van het Gira deurcommunicatiesysteem garandeert bovendien veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld huisstations met uitsluitend audio, maar ook met videofuncties.

 

Nu heeft Gira een huisstation met video op de markt gebracht, dat opbouw kan worden geïnstalleerd. Want voor deurcommunicatie is video de toekomst. Met name de nieuwe opbouwvariant is uitstekend geschikt voor renovatie of een snelle uitbreiding achteraf, omdat alle techniek in het vlakke apparaat is ondergebracht. Voor het Gira huisstation video opbouw hoeft niemand meer muren open te breken of gaten uit te boren – de draad van de oude deurbelinstallatie is voldoende.

 

Details

Visueel kenmerk van het Gira huisstation video opbouw is de even compacte als elegante vorm. Deze indruk wordt veroorzaakt door de volledig vlakke voorzijde van het apparaat. Daarin zijn niet alleen het kleurendisplay, maar ook de bedieningsknoppen geïntegreerd. Het hoge-resolutie TFT-kleurendisplay biedt een hoge scherptediepte en een uitstekende beeldkwaliteit – zelfs wanneer het bezoek buiten wat verder van de voordeur af staat. De nieuwste sensortechnologie biedt een comfortabele bediening met een lichte aanraking van de geïntegreerde toetsen. Functies als het openen van de deur, uitschakelen van het oproepsignaal en beantwoorden van een oproep kunnen direct op het apparaat worden uitgevoerd. Daarbij bereikt het Gira huisstation video opbouw een hoogstaande beeld-en spraakkwaliteit – mogelijk gemaakt door moderne microprocessortechnologie.

Uiteraard past ook het nieuwe Gira huisstation video opbouw bij de Gira schakelaarprogramma's, bijvoorbeeld bij Gira Event Clear, dat Gira in de kleuren wit, zwart, groen, aubergine, bruin en zand aanbiedt.

Meer van : Gira Giersiepen GmbH & Co.KG

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent