wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  deuren  /   van-deur-naar-stijlvolle-blikvanger-in-10-minuten-met-svedex

Van deur naar stijlvolle blikvanger in 10 minuten met Svedex

Maak het interieur mooier met afgelakte stijldeuren van Svedex.

  • Fotocollectie

Waarom zouden deuren altijd onopvallend op de achtergrond moeten blijven? Svedex zorgt ervoor dat binnendeuren eyecatchers zijn in het interieur, waarmee je echt een stijlstatement maakt.

Wie de interieurs in de woonbladen bestudeert, ziet dat één totaalbeeld creëren het geheim is. Het gaat niet alleen om die ene bank of dat specifieke lampje maar om de combinatie van de juiste kleuren en materialen. Zo maakt ook een binnendeur onderdeel uit van het interieur en laat Svedex met haar collectie afgelakte stijldeuren zien hoe bepalend binnendeuren zijn voor het creëren van een woonstijl.

Collectie

Al meer dan 60 jaar maakt het Nederlandse deurenmerk Svedex vernieuwende collecties afgelakte stijldeuren. Met haar veelzijdige collectie haalt Svedex de deur uit haar anonimiteit. Modern, klassiek of design: binnendeuren maken het verschil. Svedex toont dat er voor ieder interieur een passend model is, dat een woonstijl kan versterken en accentueren. Bovendien zijn er talloze combinaties mogelijk met glas-, lijn- of paneeldeuren.

Snelle metamorfose

Van een deur een stijlbepalend onderdeel maken hoeft niet veel tijd te kosten. Het Svedex concept is gebaseerd op optimaal gemak en snel resultaat. Svedex heeft eigenlijk al het werk al gedaan, van het aanbrengen van de slijt- en krasvaste Svedex Superlak® tot het plaatsen van het slot en het glas. De Svedex stijldeuren hoeven alleen nog maar opgehangen en bewonderd te worden.

De beste lakdeur van Nederland

Het geheim van de kwaliteit en duurzaamheid van Svedex is Svedex Superlak®. Deze milieuvriendelijke lak (CO2 vrij) zorgt er voor dat de deuren langdurig bestand zijn tegen krassen, vlekken en zonlicht. Svedex geeft niets voor niets 10 jaar garantie op de lak. Superlak® is in 3 wittinten te verkrijgen: wit, extra wit en warm wit, zodat er altijd een kleur wit te vinden is die mooi aansluit bij een interieur.

Svedex afgelakte stijldeuren zijn verkrijgbaar vanaf € 219,-. Kijk voor meer wooninspiratie en verkooppunten op www.svedex.nl.

Tags: stijldeur stijldeuren deur deuren svedex binnendeur binnendeuren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent