wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  deuren  /   styling-met-deuren-van-arne-en-bodil

Styling met deuren van Arne & Bodil

Doe-het-zelf met deuren van Arne & Bodil.

Styling met deuren van Arne & Bodil. Doe-het-zelf met deuren van Arne & Bodil.Maak van een deur een eyecatcher die past bij het interieur en ook nog een stijlvolle oplossing kan zijn. Het jonge Nederlandse binnendeurenmerk Arne & Bodil, geproduceerd door Svedex, laat zien hoe een kant-en- klare binnendeur je interieur vernieuwt en het verschil maakt tussen 'leuk' en 'wow'. Arne & Bodil brengt met regelmaat een nieuwe trendy collectie en is exclusief verkrijgbaar bij KARWEI.

Een standaard witte binnendeur kan een ontzettende spelbreker zijn in een stijlvol ingericht huis. De deuren van Arne & Bodil zijn binnen een kwartier te plaatsen. Dus nooit meer schuren, afplakken en lakken.

'Hoe creëer ik een ruime entree?'
Licht en ruimte creëren kan met kleuren, maar ook met deuren. Een designdeur met glasvlakken laat een modern, landelijk of klassiek interieur nog beter tot zijn recht komen. Bovendien is het glas al gemonteerd.

'Hoe restyle ik zonder nieuwe meubels?'
Meubels en accessoires lijken het meest voor de hand liggend om een interieur te stylen. Maar een passende deur maakt het plaatje binnen no-time af.

'Mag het licht op de overloop aan?'
Spoken, gekke geluiden of rare filmfiguren: er kunnen verschillende redenen zijn waarom kinderen bij het slapen gaan het licht op de overloop willen zien. Arne & Bodil ontwierp daarom een kant-en-klare designdeur met speelse lichtopeningen die een subtiele lichtinval doorlaten.

CristalCoat
De Arne & Bodil binnendeuren uit de Trend en Design collectie zijn voorzien van CristalCoat, een krasvaste laklaag die niet verkleurt. Bovendien is de laklaag zo strak en egaal, dat zelfs de beste schilder het niet kan evenaren.

Trendsetter
Als trendsetter op het gebied van binnendeuren laat Arne & Bodil zien dat gemak en betaalbaar design eenvoudig samengaan. Het Nederlandse merk geeft binnendeuren een nieuw gezicht en maakt dit bereikbaar voor een breed publiek door een exclusieve samenwerking met KARWEI.

Meer informatie: www.arnebodil.nl.

Publicatiedatum: 29 september 2012

Tags: wonen bouwen verbouwen deur deuren arne bodil styling doe-het-zelf doe het zelf karwei binnendeur binnendeuren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent