Foto: Luxaflex-hordeur-plisse

Luxaflex® Plissé hordeur

Luxaflex® breidt collectie Plissé hordeuren uit.

Op zoek naar een stijlvolle Plissé hordeur die geschikt is voor brede tuindeuren? De nieuwe Plissé hordeur Designa van Luxaflex® kan een maximale afmeting van 200 centimeter breed overbruggen zonder tussenstijl en is hierdoor ideaal voor bredere deuren. Bovendien heeft de deze nieuwe deur een geruisloze bediening.

 

Met de toevoeging van de Plissé hordeur Designa aan de collectie Plissé hordeuren, is het assortiment van Luxaflex® nog completer geworden. De Designa deur is vrijwel geruisloos te bedienen. De hordeur kan op iedere gewenste stand blijven staan en de platte ondergeleider maakt de deur kind- en rolstoelvriendelijk.

 

Plissé hordeur op maat gemaakt

De Plissé hordeur Designa wordt door Luxaflex® op maat gemaakt en is eenvoudig te monteren en af te stellen. In de maanden dat de hordeur niet in gebruik is, kan deze bovendien met weinig moeite weer gedemonteerd worden.

 

De Designa is standaard leverbaar in wit, crème, zilver en antraciet, en tegen een meerprijs in alle andere RAL-kleuren. Het gaas is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en grijs. De maximale afmeting die kan worden overbrugd zonder tussenstijl is 200 cm breed bij 295 cm hoog.

 

“Tuindeuren zijn vaak wat breder dan gewone deuren en vaak is het dan mooier dat deze breedte niet onderbroken wordt door een tussenstijl. De Plissé hordeur Designa is dan ook een stijlvolle oplossing hiervoor,” zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Bovendien kan door de ruime keuze aan kleuren de hordeur aan de eigen smaak aangepast worden. Zo is er voor ieder interieur een passende oplossing.”

 

Meer informatie: www.luxaflex.nl

 

Publicatiedatum: 19 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties