wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  deuren  /   hormann-voordeur-thermopro-plus

Hörmann voordeur ThermoPro Plus

Het nieuwe voordeurprogramma ThermoPro Plus van Hörmann bindt de strijd aan met stijgende energiekosten en een toenemend aantal inbraken.

  • Fotocollectie

Veel bewoners stellen hoge eisen aan hun voordeur, onder meer door uit de pan rijzende energiekosten en een groeiend aantal inbraken. Met een uitstekende warmte-isolatie, hoge veiligheidsstandaards en een exclusief design heeft ThermoPro Plus van Hörmann alles in huis, aldus Peter Stoop. 'De voordeuren bereiken een warmtedoorgangscoëfficiënt tot 0,8 W/(m2xK). Dat deze extreem lage waarde tot energiebesparing leidt, is evident. Warmte blijft waar het hoort.'

Isolerende constructie

De ThermoPro Plus-voordeur is uitgerust met een 65 millimeter dik stalen deurblad dat met PU-schuim is opgevuld. Het aluminium kozijn is op drie niveaus afgedicht en beschikt over een meervoudige warmte-isolerende beglazing. Beide eigenschappen hebben een positief effect op het energiebesparende karakter van de voordeur. Het vleugelframeprofiel van composietmateriaal zorgt ervoor dat het deurblad ook op de lange termijn niet krom trekt.

Voordeur inbraakwerend

Ook over veiligheid heeft Hörmann intensief nagedacht. Zo is ThermoPro Plus inbraakwerend, dankzij de meervoudige vergrendeling die standaard bij de voordeur geleverd wordt. Desgewenst kan zelfs gekozen worden voor veiligheidsuitrusting RC2. De drievoudig splintervrije beglazing, waarmee de voordeur is uitgerust, is uitsluitend bij Hörmann verkrijgbaar, aldus Peter Stoop. 'Deze beglazing beschermt tegen snijwonden bij glasschade. Doordat de deuren bovendien standaard over een softlock-systeem beschikken, sluiten ze bijna geruisloos.'

Design voordeur

Behalve aan hoge technische specificaties beantwoordt ThermoPro Plus ook aan de laatste trends op het gebied van design. De voordeuren zijn verkrijgbaar in zes motieven, tien voorkeurskleuren en vier Decograin-decors. Doordat het deurblad zowel buiten als binnen in hetzelfde vlak ligt, harmoniseren de deuren optimaal met de binnendeuren van het huis. Mochten voordeuren of garagedeuren dicht bij elkaar liggen, dan wordt er een partnerlook geadviseerd. Twee motieven van de ThermoPro Plus-voordeuren zijn met hetzelfde aanzicht verkrijgbaar als de garagesectionaaldeur met M-profilering. Optioneel kan gekozen worden voor zijdelen en bovenlichten.

 

De adviesprijs voor ThermoPro Plus is 1.185 euro.

 

Meer informatie: www.hormann.nl

 

Publicatiedatum: 14 november 2013

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Hörmann voordeur ThermoPro Plus deur energie energiekosten inbraak inbraakwerend

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent