wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   verbouwen  /  deuren  /   klassiek-beslag

Klassiek beslag

  • Fotocollectie

Klassiek beslag, dat is één van de specialiteiten van De Heer Hang- en Sluitwerk. Deze Haagse speciaalzaak in sierbeslag levert hang- en sluitwerk in allerlei stijlen. Het ‘tonÂ’-model uit de jaren 30 is tegenwoordig weer razend populair. Dit kwaliteits-sierbeslag kan gemakkelijk de concurrentie aan met het designbeslag van bijvoorbeeld Piet Boon, dat ook bij De Heer verkrijgbaar is.

 

het klassieke beslag van vroeger...

In de speciaalzaak voor hang- en sluitwerk vindt u het klassieke beslag van vroeger, naast het moderne designbeslag. Veel klassiek beslag is nog te verkrijgen of wordt weer nagemaakt. Te denken valt aan stijlen als Bauhaus, Dudok, art deco, jugendstil. Tegenwoordig is het zogenaamde “ton”model jaren 30 deurkruk mateloos populair.
De door Piet Boon ontworpen T-model deurkruk en meubelknop vinden vandaag de dag ook weer helemaal hun entree. Uw speciaalzaak levert bij de deurkrukken passend raam- en deurbeslag, zoals espagnoletten en raamboompjes, vrij- en bezetgarnituren, meubelknopjes en greepjes, etc.
Exclusief hang- & sluitwerk is uitsluitend bij de speciaalzaak te verkrijgen.

 

Kwaliteit
Exclusief beslag wordt over het algemeen gegoten in messing. Daarna wordt het beslag vernikkeld, verchroomd of krijgt het een andere oppervlaktebehandeling.
Onbehandeld messing (het ruwe product, alleen gepolijst) is ook verkrijgbaar. Door de natuurlijke oxidatie krijgt het product een klassieke uitstraling.
In messing gegoten producten zijn erg duurzaam en roesten niet.

 

Politiekeurmerk Veilig wonen
Ook voor veiligheidsbeslag kunt u terecht bij de speciaalzaak. Bij exclusief beslag wordt ook aan de inbraakpreventie gedacht. Dit wordt onderworpen aan de Politiekeurmerk Veilig Wonen-test en krijgt dan een SKG-keurmerk.

 

Meer van :

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent